Sora lui Penelope Cruz, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Asemănarea din cele două este izbitoare


Monica, sora mai mică a actriței Penelope Cruz, a apărut de curând pe covorul roșu.


Monica Cruz (41 de ani), care este, la rândul ei, actriță, a apărut la Madrid, la un eveniment pe covorul roșu. Aceasta a strălucit în lumina reflectoarelor grație rochiei de catifea albastră, pe gât, cu subtile detalii strălucitoare.

Citește și: O depaseste pe Salma Hayek in topul celor mai sexy decolteuri latino? Cum s-a afisat Penelope Cruz

Monica a completat look-ul îndrăzneț cu o pereche de pantofi statement negri. Coafura bob și tenul bronzat i-au pus în valoare machiajul cu accent în zona ochilor.

Monica Cruz a luat decizia de a avea copii pe cont propriu, așa că a conceput-o pe fiica sa, Antonella, cu ajutorul unui donator de spermă anonim. A fost nevoie de cinci ani pentru a ajunge la acest compromis. Aceasta a declarat în 2014, pentru The Mail. ”Nu a fost o decizie de moment. Dar, o dată ce mi-a venit ideea și m-am documentat, am știut că trebuie să se întâmple. Este prea important pentru mine să devin mamă pentru a risca să pierd timpul”.

Nu cred că acest lucru mă face să par curajoasă. De ce a fi mamă singură este un lucru mai curajos decât atunci când ai un partener? Să fii într-un cuplu și să ai și un copil poate fi mult mai dificil, pentru că pot apărea conflicte. În special dacă bărbatul nu poate să înțeleagă atașamentul extrem pe care femeia îl simte pentru copilul ei”, a mai spus Monica.

Între timp, sora ei, Penelope Cruz, are doi copii cu soțul ei, Javier Bardem - fiul  Leo (născut în 2011) și fiica Luna (2013). 

Găsiți mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Foto: Getty
  • Sora lui Penelope Cruz, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Asemănarea din cele două este izbitoare

related posts

Modifică setările cookies