Sora vitregă a lui Kate Moss face ravagii pe Instagram. Lottie Moss îi calcă pe urme surorii fotomodel


Kate Moss se mândrește cu sora ei mai mică, pe care a luat-o sub aripa ei. Lottie Moss este fotomodel și își etalează formele pe rețelele sociale.


Lottie Moss (21 de ani), pe numele ei real Charlotte Moss, este soră cu Kate Moss (45 de ani) doar după tată. Mezina a intrat în lumea modei în 2014, când Kate Moss i-a oferit un contract în cadrul agenției ei de modeling. 

Deși avea doar 16 ani atunci, Lottie Moss a reușit să semneze înțelegeri cu Calvin Klein și cu Valentino pentru reclame. Tot sora ei a introdus-o celor de la Rosa Cha și Elite Paris, iar în septembrie 2016, Lottie a devenit ambasador al brandului Bulgari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Vezi mai multe poze HOT cu Lottie Moss în GALERIA FOTO de mai jos!

Azi, Lottie Moss este o piesă importantă din angrenajul Storm Models, agenția de modeling care a descoperit-o pe Kate Moss în 1988. Mezina familiei este foarte apropiată de sora ei mai mare, pe care o vede ca pe un model.

Deși i-a fost mereu recunoscătoare pentru că i-a netezit drumul spre succes, Lottie a și avut de suferit din cauza cârcotașilor care au susținut că ea n-ar fi nimic fără sora ei. 

„Multă lume spune că nu merit asta, că totul e datorită lui Kate. Chiar dacă numele ei m-a ajutat serios, simt că vreau să fiu eu însămi și să fac ceva bun din asta”, a spus Lottie într-un interviu pentru metro.co.uk.

Fotografii: Getty/Profimediaimages.ro/Instagram

Vezi și VIDEO: Claudia Neghină face senzație în sala de sport

  • Sora vitregă a lui Kate Moss face ravagii pe Instagram. Lottie Moss îi calcă pe urme surorii fotomodel

related posts

Modifică setările cookies