Spectacol de culori la prezentarea de modă Dolce&Gabbana. Monica Bellucci, printre invitații de seamă


La începutul lunii septembrie, casa de modă Dolce&Gabbana a organizat un adevărat show la Florența. Decorațiuni opulente, bijuterii scumpe, rochii în stil Medici și focuri de artificii, sunt doar o parte din detaliile evenimentului.


Pe 3 septembrie, designerii italieni și-au invitat oaspeții în pitoreasca vilă Bardini din Florența. Pe podiumul, care a reprezentat de fapt o scară lungă, împodobită cu flori, au defilat cele mai frumoase modele ale brandului. 

Printre oasepeții de seamă s-au aflat, desigur, prietenii celebrei case de modă, modelul Kitty Spencer (nepoata Prințesei Diana) și actrița Monica Bellucci. La prezentarea de modă, ele au ocupat locurile din primul rând, respectând totuși distanțarea socială.

Kitty Spencer, care și-a petrecut sfârșitul verii pe insula Capri, a făcut publice, pe contul ei de Instagram, câteva fotografii de la eveniment. Ea apare într-o rochie nude semitransparentă, iar Monica Bellucci a adoptat același stil cu care ne-a obișnuit. Actrița a purtat o rochie neagră cu decolteu. ”Două regine într-o singură fotografie”, a comentat un admirator. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@dolcegabbana Alta Moda with @monicabellucciofficiel ????✨???? #dgaltamoda #dglovestuscany

A post shared by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

Modelele au defilat fără tocuri, din motive de siguranță, pentru că scara vilei are multe trepte, iar coborârea este anevoioasă. Colecția prezentată a combinat moda anilor 40, 50 și 60 - cu voaluri, costume ca în serialul ”Familia Medici”, rochii din dantelă și coafuri cu flori mari ca la Frida Kahlo. Alte elemente, precum Domul lui Brunelleschi și Palazzo Vecchio s-au regăsit ca imagini brodate pe fustele rochiilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@villabardini, with its monumental garden and its panorama of Florence, hosted the Alta Moda fashion show. The double organza and tulle corset dress features hand-painted images of Florence. The intarsia looks featuring motifs of the city’s most famous views include an embroidered coat, skirt and kaftan, composed of materials such as satin, Lurex brocade moiré faille, sequins and crystals. Received in concession following the inheritance of antiquarian Stefano Bardini, @FondazioneCRfirenze restored the marvellous space filled with statues and artistic and architectonic artifacts, rich with history and beauty. Watch the full show on IGTV. #VillaBardini #FondazioneCRfirenze #DGLovesTuscany #Pittimmagine #DGAltaModa #MadeInItaly @Pittimmagine @Cittadifirenzeufficiale

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana) on Petrecerea s-a încheiat cu focuri de artificii și dansuri.  Bineînțeles, de această dată, nu s-a mai ținut cont de distanțaSursă foto: Instagram kitty.spencer, villabardini

Petrecerea s-a încheiat cu focuri de artificii, o cină cu mâncăruri și băuturi alese, dar și dansuri. De această dată, nu s-a mai ținut cont de distanțarea socială. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Serata super!!! @dolcegabbana #firenze @marpessa the queen!!!! I love you so much!!!!❤️

A post shared by Gabriella Ferrario (@gabriellaferrario_official) on

 

Sursă foto: Instagram Kitty Spencer, Villa Bardinigabriellaferrario_official

Vezi și: FERMA - ORĂŞENI vs SĂTENI - Ediția 1

  • Spectacol de culori la prezentarea de modă Dolce Gabbana. Monica Bellucci, printre invitații de seamă

related posts

Modifică setările cookies