Stefanel lanseaza colectia de toamna-iarna 2013. Ce culori se recomanda sezonul acesta si cum ar trebui sa arate tinutele tale


Pentru sezonul toamna-Iarna 2013/2014, STEFANEL pune accent pe piese in culori neutre: rozul prafuit, griul stins, albul lapte, caramelul toate inspirand delicatete si feminintate, alaturi de o nota incontestabila de eleganta si rafinament.


Astfel, tricotajele, protagonistele de top ale colectiei si punctul forte al brandului, devin extrem de versatile si usor de purtat, indulcindu-si volumul prin culorile blande.

Stilul imbina inspiratia anilor 50’ cu influente din anii 60’ si 90’ cu o atingere boema ce da o nota de lejeritate si feminitate dulce si delicată. Tessturile, ca in fiecare colectie, sunt caracterizate printr-o calitate deosebita. Materialele au un inovativ efect 3D, iar paietele si pietrele sunt detalii care dau stralucire colectiei.

Pe langa culorile neutre, gama cromatica a colectiei STEFANEL include culori ca albastru marin, dark fuchsia, turquoise, galben auriu, castaniu si rosu mac. Albul lapte si negrul completeaza paleta cromatica iar mixate impreuna creaza un efect puternic dar echilibrat.

Mai multe tinute vezi in GALERIA FOTO.

  • Stefanel lanseaza colectia de toamna-iarna 2013. Ce culori se recomanda sezonul acesta si cum ar trebui sa arate tinutele tale

related posts

Modifică setările cookies