Stil de vedeta: Elle MacPherson, supermodel si in viata de zi cu zi


La 48 de ani, Elle MacPherson inca are un cuvant de zis in lumea modei. Producatoare a show-ului "Britain's Next Top Model" si mamica, supermodelul este fotografiat in timp ce-si duce copii la scoala ca si cum ar fi pe podium si nicidecum pe strada.


Elle MacPherson, supranumita si "The body" a depasit limita de model, devenind si designer - in 1990 si-a lansat colectia de lenjerie intima "Elle Macpherson Intimates", a creat si o linie de lenjerie intima pentru maternitate si a dat nastere la propriul brand de produse de infrumusetare, "Elle Macpherson – The Body".

Paparazzi sunt cu ochii pe ea in fiecare zi. Imbracata sic, ea isi lasa copii la scoala si uneori se mai intalneste si sta la o mica discutie cu prietenele ei, Claudia Schiffer si Stela McCartney, care isi duc si ele copii la aceeasi scoala din Londra.

Este intotdeauna o aparitie - poarta haute couture chiar si pe strada, combina un pulover confortabil cu pantofi Christian Louboutin si veste de blana cu jeansi. Nu merge pe o linie clasica, ci mai degraba face combinatii indraznete si originale.

Cat despre stilul ei de la evenimentele mondene, putem doar sa zicem ca este 100% de bun gust.

Vezi in galeria foto de mai jos cum se imbraca Elle MacPherson in viata de zi cu zi.

  • Stil de vedeta: Elle MacPherson, supermodel si in viata de zi cu zi

related posts

Modifică setările cookies