Sunt căsătoriți de 26 de ani și impresionează împreună, în ciuda diferenței uriașe de vârstă. Stallone și soția, superbi în public


În urmă cu un an își anunțau divorțul, iar el își înlocuia tatuajul cu chipul soției cu cel al câinelui. Totuși, Sylvester Stallone și Jennifer Flavin au hotărât să mai dea o șansă căsniciei lor. După ce și-au depășit dificultățile, cei doi au sărbătorit în vară 26 de ani de căsnicie.


În vârstă de 77 de ani, Sylvester Stallone este într-o formă fizică de invidiat. Actorul a impresionat la cea mai recentă apariție pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Toronto. Îmbrăcat la patru ace, Sly a zâmbit încrezător la brațul soției sale, Jennifer Flavin. În vârstă de 55 de ani, aceasta a bifat un look perfect într-o rochie neagră, din dantelă.

 

Stallone și Flavin nu au avut un an ușor – aceștia au hotărât să dea “restart” căsniciei lor, după ce hoatarasera să divorțeze. De atunci, sunt de nedespărțit și merg împreună la evenimentele mondene.

În ciuda diferenței de vârstă de 22 de ani dintre ei, au reușit să ajungă la 26 de ani de căsnicie.

„Nu sunt naivă cu privire la ceea ce se poate întâmpla atunci când nu sunt prin preajmă – el este un bărbat de 45 de ani – nu pot schimba felul în care este”, spunea Jennifer Flavin pentru revista People la acea vreme.

„Totuși, nu este un ticălos care înșeală în fiecare zi a săptămânii. Petrecem cinci din șapte nopți împreună, așa că nu știu când ar avea timp de așa ceva”, mai spunea Flavin.

Se știe că Stallone a fost un mare Casanova la viața lui. La începutul anului, Pamela Anderson a dezvăluit, în noua ei carte, că a fost intens curtată de actor, care însă a negat acest lucru.

Actrița din Baywatch pretinde că Sylvester Stallone i-ar fi oferit “un apartament și un Porsche” că să fie “iubita lui numărul 1”. Aparent, Pammy ar fi refuzat, ea fiind “în căutarea unei iubiri adevărate”, nu să fie una dintre iubitele lui Stallone.

 “Mi-a oferit un apartament și un Porsche că să fiu iubita lui numărul 1. Eu l-am întrebat dacă există și numărul 2”, susține Pamela. Stallone i-ar fi spus: “Asta e cea mai bună ofertă pe care o să o primești, iubire. Ești la Hollywood acum!” 

“Eu voiam să fiu îndrăgostită și nu mă mulțumeam cu mai puțîn de atât”, a continuat Pamela.

 Lui Stallone nu i-a picat bine aceasta informație, așa că a oferit un răspuns prin reprezentanții sai, spunând că declarațiile Pamelei sunt “inventate și false”. 

  • Sunt căsătoriți de 26 de ani și impresionează împreună, în ciuda diferenței uriașe de vârstă. Stallone și soția, superbi în public

related posts

Modifică setările cookies