Supermodelele anilor '90 fascinează 30 de ani mai târziu. Naomi și prietenele ei au impresionat la petrecerea Vanity Fair


Supermodelele anilor ’90 au făcut senzație la cea mai tare petrecere mondenă a anului – Vanity Fair. În frunte cu Naomi Campbell, cele mai frumoase femei din modellingul de acum 30 de ani au demonstrat că pentru ele vârsta  nu este decât un număr.


În vârstă de 52 de ani, Naomi Campbell a arătat că încă nu are rivală când vine vorba de covorul roșu. Modelul britanic a defilat într-o spectaculoasă rochie Schiaparelli, care i-a pus corpul perfect în valoare. Tonifiată, cu pielea perfectă, fără niciun rid pe față, Naomi arată la fel ca acum 30 de ani.

Eva Herzigova pare și ea ca întinerește. Modelul ceh în vârstă de 50 de ani a fost într-o formă excepțională la ediția din acest an a petrecerii Vanity Fair. 

Eva a pozat alături de o altă divă a modellingului din anii ’90, modelul britanic Helena Christensen. La 54 de ani, Helena este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din Anglia.

Și Heidi Klum, 49 de ani, este în lumea modellingului încă din anii ’90. Aceasta a venit la petrecere însoțită de soțul ei, Tom Kaulitz.

Foto: Naomi si Heidi Klum, 2002

Karolina Kurkova, 49 de ani, nu a lipsit de la eveniment.

Amber Valleta, în vârstă de 49 de ani, a făcut și ea parte din elita modellingului, defilând în anii ’90 alături de Naomi, Cindy Crawford și Claudia Schiffer.

 

Foto: Naomi Campbell, Eva Herzigova, Helena Christensen, Linda Evangelista si Giani Versace in anii '90

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Supermodelele anilor 90 fascinează 30 de ani mai târziu. Naomi și prietenele ei au impresionat la petrecerea Vanity Fair

related posts

Modifică setările cookies