Taylor Swift, marea câștigătoare a serii la MTV Video Music Awards. Care au fost cele mai apreciate ținute de pe covorul roșu


Greu să faci un top cu cel mai bine îmbrăcate vedete la MTV Video Music Awards, când majoritatea au venit… dezbrăcate :) Totuși, Shakira, Selena Gomez și Taylor Swift au făcut excepție și au impresionat cu ținutele lor spectaculoase.


Taylor Swift a fost regina serii la MTV Video Music Awards: cântăreața a plecat acasă cu 9 trofee câștigate, din cele 11 categorii în care a fost nominalizată. Artista a fost desemnată “Artist of the Year” și se mândrește și cu piesa și clipul anului pentru Anti-Hero și albumul anului, Midnights.

Sursa foto: Profimedia

Tayor Swift a strălucit și pe covorul roșu, nu numai pe scenă. Aceasta a fost admirată într-o elegantă rochie Versace, neagră și cu un șliț adânc.

Shakira a fost și ea în centrul atenției, primind premiul Vanguard, pentru întreaga carieră. Cu ocazia evenimentului, artista columbiană a schimbat trei ținute, care mai de care mai spectaculoase. Vezi imaginile AICI.

Selena Gomez a fost una dintre atracțiile serii, într-o rochie roșie Oscar de la Renta, cu un decolteu imposibil de ignorat.

Din păcate, Demi Lovato nu a prins lista celor mai bine îmbrăcate vedete. Vezi aici: Dezastru total! Vedetele care au șocat cu ținutele lor excentrice la covorul roșu la MTV Video Music Awards

Bebe Rexha le-a arătat, la propriu, posteriorul fotografilor prezenți la eveniment. 

Cardi B a avut cel mai impresionant decolteu, iar Nelly Furtado și-a etalat spatele în fata camerelor de filmat.

Vezi mai multe imagini de pe covorul roșu de la MTV Video Music Awards în GALERIA FOTO de mai jos.

Sura foto: GETTY IMAGES
  • Taylor Swift, marea câștigătoare a serii la MTV Video Music Awards. Care au fost cele mai apreciate ținute de pe covorul roșu

related posts

Modifică setările cookies