Tehnica Dracula sau bioregenerarea cu propriile celule sangvine intre mit si realitate


Din cele mai vechi timpuri oamenii au visat sa gaseasca secretul tineretii vesnice, iar daca el se gaseste in propriul nostru sainge face ca lucrurile sa devina cu atat mai incitante. Pornind de la observatia ca atunci cind ne taiem la deget in activitatile gospodaresti degetul "se repara singur" daca rana nu este foarte mare, doctorii au cautat vinovatul pentru autovindecare si l-au gasit intr-o mica molecula din trombocite


 

Factorul de crestere trombocitara nu se foloseste doar in estetica pentru ameliorarea calitatilor pielii ci si in dermatologia propriu-zisa pentru vindecarea ranilor (ulceratii, arsuri) si alte specialitati ca stomatologia, oftalmologie, ortopedie, etc.

"In fapt folosirea lui a luat avant in ultimii 3 ani desi primele studii apar in 1975 datorita intoarcerii la natural. Incet dar sigur estetica abandoneaza penibilul si riscul. Incepe sa apuna moda sprincenelor intepenite "mirat", a buzelor imens siliconate si a liftingurilor vizibile astfel si pacientii se intorc catre dermatologi cautind regenerarea sigura si gratioasa", spune Dr. Viviana Iordache – medic dermatolog si coordonator al Clinicii Dermalife.

Metoda este simpla, se recolteaza singe, se centrifugheaza si se trece printr-un kit special (de unica folosinta) prin care se extrage PRP-ul (factorul de crestere plachetara). Acesta se reinjecteaza pe zonele cu riduri, piele deshidratata deteriorata sau atona , singur sau in combinatie cu acid hialuronc. De asemenea se poate folosi in masca postratament.

    Avantaje 

1. siguranta : folosind celule proprii nu exista risc de alergii sau de respingere

2. efectiv : nu exista pacienti care sa nu raspunda la tratament

3. simplu : tratamentul dureaza 30 minute, nu necesita anestezie

4. comod : se fac 3 seinte la 3 saptamini, o cura pe an

5. preventiv : zona regenerata are alt ritm de imbatrinire

6. natural : expresia fetei ramine aceeasi

Alte utilizari : alopecie (caderea parului), cicatrizare dificila (diabetici etc), traumatisme cutanate

related posts

Modifică setările cookies