Thylane Blondeau și-a etalat corpul perfect la o prezentare de lenjerie intimă. În ce outfit incendiar a defilat franțuzoaica


“Cea mai frumoasă fată din lume” a devenit o femeie superbă și a demonstrat acest lucru, din nou, la o prezentare de modă. 


Thylane Blondeau a defilat în cadrul show-ului Etam de la Paris Fashion Week, impresionând cu trupul său tonifiat.

Franțuzoaica în vârstă de 20 de ani a apărut pe catwalk în lenjerie intimă neagră, etâlandu-și abdomenul sculptat și picioarele intens lucrate la sală. 

Prezentă în public și la prezentarea Miu Miu, Thylane Blondeau a atras toate privirile cu ținuta sa sexy. Aceasta și-a făcut apariția într-o bustieră care i-a lăsat abdomenul la vedere și o pereche de pantaloni cool de piele. Și-a completat look-ul cu un cardigan și sandale, ambele negre, și o poșetă albă.

A defilat pentru prima oară pe catwalk la numai 4 ani

Cu o carieră în lumea modei încă din copilărie, Thylane a ajuns unul dintre cele mai apreciate modele din Franța. Au trecut 14 ani de când presa internațională a catalogat-o drept “cea mai frumoasă fetiță din lume”, iar frumusețea rămâne unul dintre principalele sale atuuri și în prezent. 

Nu e de mirare că astăzi strălucește în lumina reflectoarelor: încă de mică a avut astfel de exemple în familie. Tatăl ei este un fost fotbalist celebru, iar mama actriță și prezentatoare tv. 

Thylane a fost descoperită de un agent de modelling la numai 4 ani, atunci când a și defilat în primul său show, pentru Jean Paul Gaultier. La numai 10 ani, devenea cel mai tânăr model care a pozat vreodată în Vogue Paris. 

În 2018, Thylane Blondeau era desemnată de către o publicație de specialitate “femeia cu cel mai frumos chip din lume”.

În prezent, frumoasa franțuzoaică face senzație pe rețelele de socializare și pe podiumurile de modă. Pe Instagram este urmărită de peste 4.5 milioane de oameni.

În plus, este și fondatoarea unui brand de haine, No Smile.

Foto: Profimediaimages.ro

Cel mai tare joc de pe TikTok

  • Thylane Blondeau și-a etalat corpul perfect la o prezentare de lenjerie intimă. În ce outfit incendiar a defilat franțuzoaica

related posts

Modifică setările cookies