Ținuta scandaloasă care nu a putut fi trecută cu vederea. Ce poartă Julia Fox pe sub pardesiu


Când ai putea crede că nu mai are cu ce să te șocheze, Julia Fox găsește o nouă ținută bizară cu care să creeze controverse. Fosta iubită a lui Kanye West a apărut practic goală la un eveniment de fashion din New York.

Tag-uri: #Julia Fox

Ceea ce părea o apariție chiar decentă s-a transformat într-un adevărat fiasco. Invitații unui eveniment monden au avut un șoc în momentul în care Julia Fox și-a dat jos pardesiul negru.

Actrița a rămas acoperită (dar mai mult… descoperită) doar de o “lenjerie intimă” din pietre strălucitoare, mult prea mică pentru a-i ține "ascunse" zonele esențiale. Paparazzii au profitat de ocazie și i-au făcut sute de fotografii.

 

Julia a ajuns cunoscută după o relație de numai o lună cu controversatul Kanye West. De atunci încearcă să rămână în atenția publicului prin ținutele sale aflate mereu la limita decenței. Ea le consideră “artă”.

“Îmi aduc aminte când eram tânără și săracă și iubeam cu adevărat moda. Furam revistele de modă ale vecinilor care aveau abonament, le tăiam și făceam colaje. Totul părea atât de neaccesibil pentru mine. Acum, că am ajuns aici, vreau să arăt că, în termeni de fashion, nu e nevoie să te îmbraci din cap până-n picioare cu Balenciaga. Mă îmbrac fix cum vreau eu”, spunea Julia într-un interviu.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

  • Ținuta scandaloasă care nu a putut fi trecută cu vederea. Ce poartă Julia Fox pe sub pardesiu

related posts

Modifică setările cookies