Toamna aceasta, fii feminina in noua colectie Irenka. Vezi cele mai noi creatii ale stilistelor vedetelor din Romania


Pentru acest sezon, gemenele Irina si Raluca au imaginat o calatorie romantica in lumea feminitatii clasice, cu elemente specifice fiecarei colectii Irenka si un twist contemporan.


Tocmai pentru ca nu cred ca toamna si iarna doamnele ar trebui sa renunte la feminitate, colectia sfideaza dominatia hainelor confortabile. In sezonul rece, Irenka va propune sa fiti mai indraznete, mai surprinzatoare si mai sigure pe voi decat in orice alt anotimp.

Ca in fiecare sezon, Irina si Raluca au mizat pe puterea de seductie a matasii, in rochii lungi, spectaculoase. Au drapat discret si in locuri neobisnuite rochii lungi din jersey. Astfel, drapajele nu se mai regasesc, clasic, in zona decolteului sau a spatelui, ci in zona coapselor, pentru un efect sofisticat.

Au pastrat, bineinteles, "trademark"-ul Irenka - fasiile verticale din dantela - dar s-au si jucat, reinventandu-l. Astfel, fasiile de dantela devin si orizontale, se unesc in falduri ultrafeminine sau descopera discret spatele, urmarind linia corpului.

Elementul-cheie al colectiei pentru iarna 2013-2014 sunt asocierile surprinzatoare dintre piele si dantela. Piesa preferata este fusta de piele midi, conica, neagra, accesorizata cu o "vipusca" de dantela in culoarea aramei. Se creeaza un efect sexy-dramatic fabulos.

In ceea ce priveste culorile, au folosit multe nuante din vedetele sezonului: roz prafuit, albastru cobalt, verde olive, dar si non-culorile alb si negru. 

  • Toamna aceasta, fii feminina in noua colectie Irenka. Vezi cele mai noi creatii ale stilistelor vedetelor din Romania

related posts

Modifică setările cookies