Top cele mai spectaculoase rochii purtate de Iulia Vantur la Dansez pentru tine


Pe langa dansuri spectaculoase, pe parcursul celor 10 sezone ale emisiunii “Dansez pentru tine” am putut urmari si un adevarat show de moda.


Protagonista a fost Iulia Vantur, care a purtat rochii care mai de care mai extravagante de la editie la editie. Inainte de debutul celui de-al 11-lea sezon, care are loc astazi, de la 20:30, la Pro TV, ne-am gandit sa trecem in revista cele mai frumoase rochii purtate de Iulia pana acum.

Eniko Szanto, stilista emisiunii "Dansez pentru tine", a ales pentru Iulia rochii maxi, ample si in culori puternice. Fiecare tinuta s-a remarcat prin culoare, imprimeuri sau aplicatii supradimensionate, iar  volanele nu au lipsit de pe aproape nicio rochie purtata de prezentatoarea tv.

Desi i-a fost greu sa-si aleaga o rochie preferata din toate cele pe care le-a purtat de-a lungul timpului, Iulia Vantur a declarat ca s-a simtit foarte bine in cea inflorata, purtata in al cincilea sezon.

Un impact foarte mare a avut si rochia imprimata cu chipul lui Michael Jackson, pe care Iulia a purtat-o in al optulea sezon al emisiunii. In memoria marelui artist care a intrat in istoria muzicii si a dansului, concurentii de la "Dansez pentru tine" au avut in concurs, incepand cu acest sezon, stilul "Michael Jackson".

Vezi in galeria foto cele mai spectaculoase rochii purtate de Iulia Vantur la "Dansez pentru tine" si spune-ne la rubrica de comentarii care e preferata ta!

  • Top cele mai spectaculoase rochii purtate de Iulia Vantur la Dansez pentru tine

related posts

Modifică setările cookies