Topul celor mai mari dezastre vestimentare din showbizul romanesc


Apar zi de zi in tabloide, iar cu joburile pe care le au si-ar putea permite sa isi cumpere haine ultimul racnet. Cu toate astea, unele dive din lumea mondena stau destul de prost la capitolul moda. Daca ai bani, nu inseamna neaparat ca ai si bun gust. Iata cele mai mari dezastre vestimentare din showbizul romanesc.


Oana Zavoranu

Prezenta in presa tabloida mai mult cu scandalurile din viata ei decat cu realizarile in cariera, Oana Zavoranu este campioana gafelor vestimentare.
Criteriul dupa care se ghideaza cand isi alege hainele: cat mai mult kitsch!

Daniela Crudu

Celebra asistenta tv iese in lume mai mult dezbracata decat imbracata. Toate hainele ei sunt mulate, iar fustele de abia ii acopera posteriorul.
Criteriul dupa care isi alege hainele: cat mai vulgar!

Oana Roman


Oana poarta mai mereu haine care nu se potrivesc cu silueta ei. Ar trebui sa se imbrace astfel incat sa isi mascheze defectele, nu sa le scoata in evidenta.
Criteriul dupa care isi alege hainele: orice i-ar veni bine unei persoane de 50 de kg!

Bianca Dragusanu

Cu ajutorul bisturiului, a ajuns in sfarsit la infatisarea mult visata. Dar daca esti slaba si siliconata, nu inseamna neaparat ca trebuie sa te imbraci astfel incat sa nu mai ramana nimic imaginatiei. Se imbraca asemanator colegei sale Daniela Crudu.
Criteriul dupa care isi alege hainele: orice, numai sa intoarca barbatii capul dupa mine!

Oana Lis

Nu are pretentii ca ar fi o mare fashionista. Din nefericire, sunt fete care si-ar dori sa fie ca Bianca sau Daniela, dar nu am auzit de niciuna care ar vrea sa fie Oana Lis. Din fericire! Asta este si motivul pentru care o iertam pentru ororile ei vestimentare.
Criteriul dupa care isi alege hainele: merge orice, oricand, oriunde, indiferent daca ai 50 sau 80 de kg, fie ca mergi la nunta, fie ca mergi la plaja.

Cheeky Girls

Monica si Gabriela au niste corpul senzationale, pacat de hainele pe care le poarta. Vor sa fie sexy, insa de cele mai multe ori cad in ridicol.
Criteriul dupa care isi aleg hainele: daca nu mai avem loc in showbiz, macar la circ sa mai fim primite!

Ramona Gabor

Se imbraca prost, insa avem sperante pentru ea: daca Monica, sora ei,  s-a cizelat, poate si ea!
Criteriul dupa care isi alege hainele: oricecare sa atraga atentia unui barbat cu bani!

Surorile Bambi

Desi unora le vine greu sa creada, surorile Bambi au si ele admiratoarele lor, care sunt innebunite dupa outfiturile afisate de ele. Restul lumii e de aceeasi parere: horror!
Criteriul dupa care isi aleg hainele: nu ne-am dat seama inca!

Nu uitati sa intrati in galeria foto sa vedeti niste imagini de ...toata groaza!

  • Topul celor mai mari dezastre vestimentare din showbizul romanesc

related posts

Modifică setările cookies