Tora Vasilescu, Stela Popescu şi Irina Loghin ii dezvăluie Oanei Cuzino secretul tinereţii


Energia ÅŸi frumuseÅ£ea nu cunosc limite de vârstă! Asta dovedesc Stela Popescu, interpreta coanei Chiva din „Aniela”, Tora Vasilescu, cea care-i dă viaţă Cellei Serghi în State de România si cantareata de muzica populara Irina Loghin.


Cu toate ca au trecut de 55 de ani, cele trei doamne sunt mai active ca oricând. Maine, de la ora 10:00, in emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", vor fi prezentate secretele care le menÅ£in în formă pe aceste distinse doamne. Tora Vasilescu ÅŸi Stela Popescu dezvăluie ce alimentaÅ£ie preferă, cum îÅŸi prepară anumite delicii culinare ÅŸi dacă sunt dependente de sport.

SPA-
ul, un teritoriu râvnit până mai acum doar de reprezentantele sexului frumos se bucură din ce în ce mai multă trecere ÅŸi-n rândurile domnilor. În SUA, spre exemplu, 35% dintre clienÅ£ii unor astfel de centre de relaxare provin din rândul sexului puternic.

Liviu Vârciu, interpretul lui Orlando din State de România ÅŸi Cornel Păsat sunt doi dintre bărbaÅ£ii din România care au descoperit beneficiile petrecute într-o veritabilă oază de relaxare.

Un mix de dansuri pentru o siluetă de invidiat va fi prezentat de Oana Cuzino în aceeaÅŸi ediÅ£ie a emisiunii. Ingredientele de bază: hip dance, miÅŸcări de house, zumba, pilates ÅŸi un strop de balet. SpecialiÅŸtii spun că prin dans muÅŸchii abdominali se întâresc, inima funcÅ£ionează la capacitate maximă, iar slăbitul devine o misiune mult mai uÅŸor de îndeplinit.

"Ce se întâmplă, doctore?", emisiunea care dezvăluie săptămână de săptămână trucuri de înfrumuseÅ£are ÅŸi de menÅ£inere a unui tonus de invidiat, poate fi urmărită live pe www.protv.ro, tot atunci când este difuzată ÅŸi pe Pro Tv.  

 

  • Tora Vasilescu, Stela Popescu ÅŸi Irina Loghin ii dezvăluie Oanei Cuzino secretul tinereÅ£ii

related posts

Modifică setările cookies