Trend alert: ce tinute de seara se poarta in 2013


Daca ar trebui sa alegem un singur cuvant-cheie care sa defineasca tinutele de seara de anul acesta, ar fi, cu siguranta, "glamour". Gandeste-te la look-ul foarte elegant si feminin al Hollywood-ului de odinioara.


Eterna rochie neagra va fi reinterpretata anul acesta, fie cu aplicatii metalice sau paiete, fie prin decolteuri si taieturi indraznete.

La capitolul culori, designerii se pare ca prefera materialele cu luciri metalice sau negrul. Nu vei da gres insa daca alegi culori pastel, tonuri discrete de sampanie sau, dimpotriva, culori indraznete, ca smarald, rosu burgund sau albastru inchis.

Cat despre lungimea rochiilor, exista o predilectie pentru cele maxi, care ating podeaua, cu mentiunea ca, daca ai picioare suficient de frumoase, le poti mari sex-appealul prin despicaturi curajoase. Cea mai populara lungime va ramane insa cea chiar deasupra genunchiului, avand in vedere ca se potriveste mai multor tipuri de constitutii feminine.

Raman in trend peplumul si drapajele, ca si franjurile. De asemenea, decolteul in V este foarte hot, permitandu-ti sa-ti expui colierele superbe.

Unul dintre cele mai trendy materiale anul acesta este senzuala catifea, a carei textura combina perfect profunzimea misterioasa a culorii si a luciului.

Materialele transparente si dantela sunt inca in voga. Rochiile pot fi realizate dni aceste materiale sau pot include insertii ale acestora, sub forma de detalii. Tinutele transparente care includ broderii cu pietre sau cristale sunt uber chic!

La capitolul incaltaminte, vedetele absolute sunt pantofii aurii, argintii sau cei din catifea. De asemenea, sandalele cu cristale sunt un must pentru picioarele tale anul acesta.

Ca genti, la fel ca si anul trecut, un clutch este cea mai buna achizitie. Fie ca este vorba despre unul din catifea, din satin acoperit cu paiete sau, dimpotriva, din metal sau plexi, este un accesoriu obligatoriu.

Cat despre bijuterii, in 2013 predomina cele opulente - cerceii candelabru, colierele si bratarile masive, inelele de cocktail mari. Ca si rochiile, bijuteriile vor fi indraznete, dar in acelasi timp foarte feminine.

Alege-ti tinuta perfecta si pregateste-te sa petreci o seara printre stele! Mergi pe covorul rosu! INVITATIA O IEI DE AICI!

related posts

Modifică setările cookies