Una mai frumoasă ca alta! Margot Robbie și Olivia Wilde, superbe alături de Brad Pitt, la premiera Babylon


Ținute negre – pare că acesta ar fi fost dress code-ul la premiera din Los Angeles a mult așteptatului film Babylon, cu Brad Pitt și Margot Robbie în rolurile principale. 


Margot Robbie și Olivia Wilde au fost îndelung admirate pe covorul roșu. Margot a avut o rochie neagră îndrăzneață, cu adomenul la vedere și o glugă pe cap. Ținuta excentrică i-a lăsat picioarele suple la vedere.

Actrița australiană a fost însoțită la eveniment de mama sa, Sarie Kessler. În vârstă de 65 de ani, aceasta arată la fel de impresionat ca fiica sa.

Nici Olivia Wilde nu a fost mai prejos. Actrița a avut tot un outfit negru – aceasta a purtat un sacou cu un trandafir în pipet și o fustă lungă transparenta.

Ca de obicei, Brad Pitt a fost imaginea perfecțiunii într-un costum negru.

La premieră și-a făcut apariția și fost iubita a lui Jason Momoa, Eiza Gonzalez.

Max Minghella și Elle Fanning au bifat și ei covorul roșu din Los Angeles.

Kelly Rowland a făcut notă discordantă cu restul invitaților: a fost sexy într-o rochie roșie.

Potrivit publicației The Hollywood Reporter, acțiunea filmului are loc în Hollywood-ul anilor ’20. Proiectul a fost descris drept “Marele Gatsby pe steroizi”, deoarece examinează impactul pe care l-a avut asupra cinematografiei trecerea de la filmele mute la cele cu sonor, prin viziunea mai multor personaje.

Atât Brad Pitt, cât și Margot Robbie joacă rolul unor actori care se acomodează cu noua realitate din lumea filmului.

Castingul este unul de excepție. Pe lângă cei doi, în film vor mai apărea Samara Weaving, Olivia Wilde, Jean Smart, Tobey Maguire, Max Minghella, Katherine Waterston și alții.

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

  • Una mai frumoasă ca alta! Margot Robbie și Olivia Wilde, superbe alături de Brad Pitt, la premiera Babylon

related posts

Modifică setările cookies