Unele dintre mai frumoase femei din lume, la premiera “Asteroid City”. Ținutele lor – dezamăgitoare


Margot Robbie și Scarlett Johansson au fost principalele atracții de la premiera filmului Asteriod City, care a avut loc la New York.


Pe cât de frumoase sunt cele doua actrițe, pe atât de dezamăgitoare sunt ținutele pe care le-au ales pentru covorul roșu. În trecut, Scarlett Johansson a fost numită “cea mai sexy femeie în viață” de către revista Esquire, iar despre Margot Robbie se spune că nu are rivală în noua generație de actrițe în ceea ce privește aspectul fizic. Cu toate astea, Margot este adesea criticată pentru alegerile sale vestimentare de pe covorul roșu.

Deși poartă creații ale marilor designeri, outfiturile ei nu sunt tocmai inspirate. Se putea mai bine și la premiera Asteroid City, unde a purtat o rochie Schiaparelli, tip corset în partea de sus și plisată de la talie în jos.

Adesea ținutele ei de pe covorul roșu sunt considerate dezamăgitoare, fiind criticată atât de specialiștii în moda, cât și de fani.  

Scarlett Johansson a arătat ca o veritabilă mireasă într-o rochie albă tip sirenă, accesorizata cu o floare supradimensionată în piept.

Și Maya Hawke, fiica lui Ethan Hawke și a Umei Turman, a avut o aparție bizară, prin prisma… căciuliței de paiete cu care și-a completat look-ul.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

Sursa foto: GETTY IMAGES/PROFIMEDIA


  • Unele dintre mai frumoase femei din lume, la premiera “Asteroid City”. Ținutele lor – dezamăgitoare

related posts

Modifică setările cookies