Unul dintre cei mai duri rapperi din lume, încălțați cu pantofi-broscuță. Cum a fost surprins iubitul Rihannei


Deși în ultima vreme e cunoscut mai mult ca “iubitul Rihannei” și tatăl copilului ei, A$AP Rocky este unul dintre cel mai bine cotați rapperi din lume. Are reputația de bad boy, dar și de fashionist… deși nu toată lumea agreează stilul lui vestimentar.

Tag-uri: #A$AP Rocky

În urmă cu câțiva ani a fost nevoie de intervenția lui Donald Trump ca să îl scoată dintr-o închisoare din Suedia, după ce a fost găsit vinovat de agresiune. Anul trecut, A$AP Rocky a fost acuzat că și-ar fi împuscat un rival, însă în prezent pozează în tată iubitor și într-un partener de nădejde pentru Rihanna.

 

Însă, rapperul este și un mare fashionist, unul din preferații brandurilor de lux. Este invitat de onoare la prezentarea noilor colecții de modă, unde poarta cele mai excentrice outfituri. Imaginea cu el cu batic pe cap din urmă cu câțiva ani a făcut furori pe internet.

În 2019, ASAP Rocky a fost desemnat cel mai stilat bărbat în viață, iar marii designeri îl “vânează” ca să îl îmbrace cu hainele lor de mii de euro. 

Acum, A$AP face din nou senzație cu outfiturile sale, de data asta cu încălțările. Artistul și-a făcut apariția la Săptămâna Modei de la Milano cu niște “broscuțe” de cauciuc în picioare, de culoare galbenă.  “Gumarii” creati de brandul JW Anderson costă 467 de dolari.

Sursa foto: PROFIMEDIA

A$AP Rocky, declarații controversate

Invitat într-o emisiune tv în urmă cu 3 ani, ASAP Rocky a mărturisit că este obsedat de sex și că a participat la primele orgii încă de la vârsta de 13 ani. Rapperul a spus că este “obsedat” de partidele de sex în grup și că pentru el sexul în trei este un lucru absolut normal.  “Fac multe orgii acasă la mine. Da, frate, multe! Am făcut multe poze… Femeile care mă înconjoară sunt libere în gândire, că mine”, spunea atunci rapperul.

Întrebat dacă esta capabil să fie devotat unei singure femei, acesta a spus categoric “da”.

  • Unul dintre cei mai duri rapperi din lume, încălțați cu pantofi-broscuță. Cum a fost surprins iubitul Rihannei

related posts

Modifică setările cookies