Vedetele din România, apariții demne de starurile de la Hollywood. Cine a avut cea mai îndrăzneață ținută la o petrecere mondenă


“Dress like a movie star”/ Îmbracă-te ca un star de cinema – acesta a fost dress code-ul petrecerii organizate de revista Viva, iar vedetele din România s-au străduit să fie la înălțime.


Dacă Anamaria Prodan s-a făcut remarcată pentru că a venit cu… dricul la petrecere, iar Laura Cosoi pentru că a purtat pantofii lui Jennifer Lopez (imagini AICI), Bianca Drăgușanu a atras toate privirile cu rochia ei îndrăzneață. Vedeta a ales o rochie bleu cu umerii goi și cu un șliț adânc. Bianca a avut prima apariție mondenă alături de iubitul ei, Gabi Badalau.

Lili Sandu a fost întruchiparea elegantei și a bunului gust într-o rochie albă cu spatele gol. “Cum arăți femeie dragă, toate te invidiază, atât de frumoasă ești!!! Dai clasă tuturor!!!”, i-au transmis fanele pe rețelele de socializate.

Andreea Antonescu a avut unul dintre cele mai reușite look-uri ale serii, într-o rochie nude, decoltată, care i-a pus silueta în valoare. “Rochia este pur și simplu wow”, i-au transmis admiratoarele.

Vezi si: Adelina Pestrițu a eclipsat pe toată lumea la o petrecere plină de vedete: "O adevărată apariție! Bravo, ai rupt topul!"

Monica Bârlădeanu a fost una dintre principalele atracții ale serii, într-o rochie neagră demnă de orice covor roșu de la Hollywood.

Oana Roman a avut și ea un look reușit, mândrindu-se că s-a machiat singură pentru acest eveniment monden.

 

Intră în GALERIA FOTO de mai jos a vezi ce ținute au purtat Andreea Bălan, Carmen Brumă și Andreea Răducan.

  • Vedetele din România, apariții demne de starurile de la Hollywood. Cine a avut cea mai îndrăzneață ținută la o petrecere mondenă

related posts

Modifică setările cookies