Vedetele latino s-au dat în spectacol pe covorul roșu la premiile Latin Grammy. Ce ținute i-au îngrozit pe criticii de modă


Ca de fiecare data, Premiile Latin Grammy nu au dezamăgit la capitolul covor roșu, prin ținutele bizare pe care unii dintre invitați au ales să le poarte.


Din dorința de a atrage cât mai multă atenție, unele vedete sunt în stare de orice pe covorul roșu – chiar și să poarte cele mai ridicole ținute. Domnii de la eveniment au atras atenția în mod special cu look-urile lor excentrice.

Cântăreața braziliană Luísa Sonza  pare o membră a familiei Targaryen în lenjerie de noapte pe covorul roșu la premiile Latin Grammy. Cu o perucă blondă și cu o rochie care i-a lăsat lenjeria intimă la vedere și nu numai, brazilianca a vrut să fie sigură că atrage toate privirile.

Din fericire, nu toată lumea i-a urmat exemplul. Una dintre cele mai în vogă artiste latino ale momentuLui, Becky G, a fost superbă pe covorul roșu.

Rosalia, una din marile câștigătoare ale serii, a ales o rochie neagră cu șliț adânc, însă nu este chiar cea mai inspirată alegere.

Marele câștigător al serii a fost uruguaianul Jorge Drexler, care a plecat acasă cu 6 trofee.

Nu rata galeria foto de mai jos, cu ținutele vedetelor latino pe covorul roșu.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • Vedetele latino s-au dat în spectacol pe covorul roșu la premiile Latin Grammy. Ce ținute i-au îngrozit pe criticii de modă

related posts

Modifică setările cookies