Avanpremieră VLAD. Victoria Raileanu, ținută all-black pe covorul roșu. Povestea cerceilor statement


La gala de lansare a superproducției VLAD, Victoria Raileanu a pășit pe covorul roșu într-o ținută ravisantă.


Victoria Raileanu este una dintre actrițele din superproducția VLAD, care debutează luni, 25 februarie, la PRO TV. 

Citește și: Victoria Raileanu, despre personajul ei din superproducția ”VLAD”: ”Este o tipă care știe ce vrea”

La evenimentul de lansare al serialului, care se anunță evenimentul cinematografic al anului, frumoasa actriță a optat pentru o ținută semnată V:PM Atelier, care i-a pus în evidență silueta perfectă.

Victoria și-a accesorizat cu ”pantofii mei de mireasă de la Mihaela Glavan, iar cerceii îi am de la Monica Bârlădeanu, mi i-a dat cu împrumut”. 

La fastuosul eveniment de lansare al superproducției VLAD, au defilat pe covorul roșu actorii din distribuție Olimpia Melinte, Adi Nartea, Andrei Aradits, Diana Sar, Monica Bârlădeanu, George Piștereanu, Victoria Raileanu, Anghel Damian, dar și vedete PRO, precum Corina Caragea, Magda Pălimariu, Irina Rimes, Lavinia Petrea, Irina Fodor, Lora, Adela Popescu sau Cove.

”VLAD”, producția care se anunță evenimentul cinematografic al anului, este povestea unui tânăr care, după ce este trădat de cei mai buni prieteni și de iubita sa, se întoarce în viața acestora cu un plan complicat de răzbunare. Cea care îl ajută pe Vlad în demersul său este Micky (personajul interpretat de Victoria Raileanu), pe care acesta a salvat-o din lumea interlopă. 

Urmăriți mai multe știri despre actorii din VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

  • Avanpremieră VLAD. Victoria Raileanu, ținută all-black pe covorul roșu. Povestea cerceilor statement

related posts

Modifică setările cookies