Vrei sa-ti "incremenesti" iubitul cu un sarut? Incearca rujul cu efect anesteziant!


Balsamul de buze „Morphine” este ultima gaselnita a industriei de produse cosmetice. Ce este asa deosebit la el? Faptul ca printre ingrediente se regaseste si benzocaina! Benzocaina este un anestezic local folosit pentru a trata durerile.
 


Morphine Lips a fost conceput pentru sarutul perfect. Da-te cu Morphine Lips inainte de a saruta pe cineva, iar efectul va fi devastator asupra „victimei”tale: isi va simti buzele amortite si inima batand puternic” - astfel isi descriu produsul cei care l-au conceput.

La prima vedere, glossul contine ingrediente obisnuite: ulei de seminte de struguri, ulei din seminte de coacaze negre, vitamina E si Jojoba. Insa datele problemei se schimba cand vezi ca rujul minune contine si 4% benzocaina – o substanta controversata, care are si efecte adverse.

Benzocaina se regaseste, de exemplu, in spray-urile impotriva muscaturilor de tantari sau in...prezervative! Anumite tipuri de prezervative contin lubrifiant un anestezic slab - benzocaina - ce produce o usoara anestezie locala, intarzie ejacularea si prelungeste actul sexual.

In mod legal, concentratia de benzocaina dintr-un produs este de 20 la suta. Initial, creatorii Morphine Lips au incercat cu 12% , insa efectul era putin infricosator: iti amortea intreaga fata! Asa ca s-au limitat la 4 la suta benzocaina. Efectul dureaza intre 5 si 7 minute.

Un astfel de balsam de buze costa 17.50 dolari.

Institutul de sanatate publica din Canada avertizeaza populatia, chirurgii, dentistii si personalul medical care utilizeaza benzocaina ca agent anestezic, sa evite aceasta substanta pe viitor, intrucat cauzeaza modificari sanguine semnificative, sub forma nethemoglobinemiei (MHb).

Aceasta afectiune reprezinta o reactie adversa neobisnuita ce poate insoti utilizarea benzocainei si consta in reducerea abilitatii globulelor rosii de a asigura oxigenarea tesuturilor. Boala determina colorarea albastruie a pielii, stare de fatigabilitate cu greturi si somnolenta. In cazuri extreme, procesul patologic poate declansa pierderea cunostintei, coma sau deces.

Benzocaina este un anestezic topic utilizat pentru sistarea temporara a sensibilitatii mucoaselor, precum cea nazala si orala. Este disponibila sub diferite forme in concentratii variate: gel, crema, spray si in stare lichida.

L-ai incerca?
 

  • Vrei sa-ti incremenesti iubitul cu un sarut? Incearca rujul cu efect anesteziant!

related posts

Modifică setările cookies