Winona Ryder, lipsita de inhibitii la 40 de ani. Vezi tinuta care a atras atentia tuturor trecatorilor


La varsta de 40 de ani, majoritatea femeilor incep sa se planga de aspectul lor fizic si apeleaza la tot felul de trucuri de infrumusetare in speranta ca pot pacali timpul. Nu si ea, care isi permite sa iasa pe strada imbracata intr-o tinuta la care altele doar viseaza.


Winona Ryder este recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase si provocatoare actrite ale generatiei ei. Dupa ce l-a determinat pe Johnny Depp sa isi faca un tatuaj cu numele ei si a rupt inimile a zei de barbati de-a lungul timpului, Winona isi continua seria de cuceriri si atrage pana si atentia trecatorilor.

Cu toate ca timp de cativa ani cariera ei profesionala a stagnat, Ryder revine pe platourile de filmare si se pregateste sa dea viata unei motocicliste care este mana dreapta a unui dealer de droguri.

Intrand deja in rol, Winona imbraca tinute junky chic, purtand maiouri lungi si largi, care lasa la vedere lenjeria intima. Cu jeansi skinny si un sutien rosu la vedere, vedeta demonstreeaza ca poti arata bine si la 40 de ani.

Ce nota merita pentru tinuta? Dar pentru aspectul fizic de invidiat?

  • Winona Ryder, lipsita de inhibitii la 40 de ani. Vezi tinuta care a atras atentia tuturor trecatorilor

related posts

Modifică setările cookies