10 transformări spectaculoase la salon. O stilistă demonstrează că orice femeie poate arăta suberb cu părul tuns scurt


Trecerea de la părul lung la o tunsoare destul de scurtă sau la un bob elegant poate fi o transformare semnificativă pentru unele femei. Atașamentul față de părul nostru este de netăgăduit, dar unele doamne sau domnișoare mai curajoase au îmbrățișat această schimbare și acum se bucură de o coafură superbă.


Kristina Katsabina, o stilistă lăudată pentru transformări spectaculoase, distribuie pe contul ei de socializare imagini comparative ale clienților ei înainte și după vizita la salon, inspirând multe femei să caute un look nou. Așadar, dacă ai dorința de a face o schimbare, vezi mai jos câteva tunsori pentru părul scurt care ar putea să-ți placă. 

Într-un interviu pentru Bored Panda, Kristina a împărtășit cu amabilitate perspectiva ei despre tunsorile scurte și despre modul în care acestea au schimbat viața oamenilor.

Viața Kristinei a fost, de asemenea, puternic influențată de o tunsoare scurtă: „De foarte mult timp port tunsori scurte. Când m-am tuns pentru prima oară, mi-a schimbat întreaga viață. Mi-am conectat sinele interior și cel exterior; sufletul meu și înfățișarea mi s-au armonizat. Mi-am dat seama că o tunsoare scurtă reprezintă confort, stil, este sexy și frumoasă. Când am vrut să devin hairstylist, știam că vreau să le arăt femeilor cât de fericite pot trăi cu o tunsoare scurtă, cum le poate schimba viața, le poate dezvălui frumusețea, le poate face uimitoare, strălucitoare și frumoase”.

Stilista mărturisește că viața unor cliente s-a schimbat radical după schimbarea pe care au făcut-o, adoptând o tunsoare scurtă. 

„Da, viețile clienților mei s-au schimbat cu adevărat. Unii au devenit mai încrezători și au găsit noi locuri de muncă de succes. Pentru alții, încrederea după o tunsoare scurtă a dus la întâlnirea cu o persoană iubită, la căsătorie și la întemeierea unei familii. Unii s-au conectat în cele din urmă cu ei înșiși, simțindu-se ușori, liberi, confortabili și pur și simplu fericiți. O mulțime de schimbări au loc atunci când o femeie se eliberează de stereotipurile părului lung și îmbrățișează libertatea de gândire”, a spus Kristina.

Vezi mai multe imagini cu transformări care să te inspire în galeria foto de mai jos.

Sursă: Instagram/ kristinakatsabina

  • 10 transformări spectaculoase la salon. O stilistă demonstrează că orice femeie poate arăta suberb cu părul tuns scurt

related posts

Modifică setările cookies