7 obiceiuri care iti pot ruina genele


Genele lungi, naturale si apetisante, care ne ofera o privire sexy, sunt tot ceea ce visam. Dar exista unele obiceiuri care ne pot dauna. Daca vrei sa ai genele la care ai visat, trebuie  sa eviti cele 7 obiceiuri care ti le pot ruina.


1. Aparatul de intors genele, folosit intens

Aparatul de intors genele poate face minuni pentru genele tale. Acest mic instrument magic iti va face ochii sa arate mai luminosi si deschisi, ceea ce instantaneu iti va oferi un aer proaspat inca de dimineata. Pe langa asta, folosirea aparatului va fi destul de distractiva. 

Insa mare atentie, acest aparat iti poate afecta genele daca nu este utilizat cu precautie. O strangere usora la baza genelor, la mijloc si spre varfuri este suficient pentru un look proaspat si sanatos.

2. Folosesti mascara rezistenta la apa zilnic

Acest tip de mascara este recomandat doar in cazurile in care este absolut necesar. Cum ar fi mersul la plaja sau ziua nuntii - acestea sunt momentele in care o mascara normala nu ar face fata. Insa nu faceti din asta un obicei pentru ca poate dauna genelor tale.  Mai exact, necesita mai mult efort la demachiere si produse mult mai dure, iar acest lucru nu este foarte sanatos pentru firul de par. Folositi acest tip de rimel, rezistent la apa, doar in cazurile in care este cu adevarat nevoie.

3. Nu te speli pe fata inainte sa mergi la culcare

Dupa o zi grea iti este greu sa te duci la baie si sa te speli pe fata?  Toate am trecut prin asta! Insa faptul ca nu te speli pe fata inainte de culcare este cea mai mare greseala pe care o poti face. Nu doar ca este teribil pentru pielea ta,  este o crima pentru genele tale.

Rimelul iti face genele rigide, iar in timpul somnului,  in contactul cu perna, genele se pot rupe mult mai usor.

4. Speri ca demachiantul tau sa faca totul

Auzim tot mai multe despre demachierea dubla a fetei si despre beneficile ei. Desi este relativ noua teoria,  un demachiant NU este suficient pentru a elimina complet rimelul. Inainte de a aplica demachiatul, spalati-va pe fata. Veti vedea surplusul de rimel pe discheta demachiata si va veti convinge singure de aceasta teorie.

5. Esti dependenta de genele false

Lipiciul pus la baza genelor poate distruge radacinile sanatoase si sufoca miile de crestaturi care afecteaza bulbul firelor si le impiedica sa creasca. Genele false pot da un efect impresionant si nu se pot compara cu o mascara simpla. Dar aceastea sunt mai incomode si mai greu de purtat decat genele naturale. Este perfect daca le utilizati doar la ocazii speciale si nu devine un obicei purtarea lor. Nimeni nu isi doreste gene deteriorate.

6. Neinlocuirea rimelului 

Inlocuirea rimelului iti poate scapa din vedere destul de usor. Dar este foarte important sa nu uiti acest lucru. Schimbarea rimelului la o perioada de 2-3 luni trebuie sa reprezinte o prioritate. Daca este nevoie iti poti nota intr-un calendar. Folosirea unui rimel vechi iti poate provoca infectii oculare care sunt foarte neplacute si iti pot afecta  chiar si genele. 

7. Bruscarea genelor

Genele sunt delicate. Au nevoie de o aplicare delicata a rimelului si de o indepartare usoara a acestuia. Obisnuim sa uitam aceste lucuri si tratam tenul nostru destul de dur si provocam ruperea geneor foarte usor.

related posts

Modifică setările cookies