8 moduri sexy și practice de a-ți purta părul la plajă. Cum să impresionezi în vacanță


Pe plajă, la bar sau chiar în club, noaptea, aceste stiluri de a-ți coafa părul, te vor scoate din anonimat în vacanță. 


1. VALURI DRĂGUȚE

 

????

O postare distribuită de Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) pe

Părul lung, coafat în valuri sau bucle lejere este unul dintre stilurile cele mai apreciate. Nu trebuie să stai la coafor pentru asta. Este de ajuns sa-l definitivezi la începutul vacanței. Apa și aerul umed vor face ca părul tău să arate natural. Dacă se îngrașă, poți ascunde rădăcinile sub o pălărie, care te și protejează de soare. 

 

 

2. WET LOOK 

 

 

Swim by @forever21 ????????????????????????

O postare distribuită de SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) pe

Nu este o ocazie mai bună de a purta stilul wet look ca atunci când ești în vacanță, pe o plajă frumoasă. Poți folosi gel pentru stilizare, iar aspectul umed va dura până noaptea. 

 

Citește și: 20 de impletituri care fac senzatie pe Pinterest

 

3. VALURI TULBURI


 

Miami☀️

O postare distribuită de Jasmine Tookes (@jastookes) pe

Chiar și cei cu păr drept pot beneficia de puțină textură dată de apa sărată. După ce o zi întreagă petrecută pe plajă, lăsați părul să se usuce în valuri naturale de plajă - fix la timp pentru cină.

 

 

4. ÎMPLETITURILE 

Foarte strânse sau relaxate, împletiturile sunt perfecte pentru plajă. Pe lângă faptul că nu-ți mai intră părul în ochi, în timpul zilei, împletiturile sunt perfecte și seara, când ieși în club. 

 

 

5. COADA DE CAL 


 

ya hair smell like the tropics, ya body look nice

O postare distribuită de @ justineskye pe

Este foarte practică și foarte versatilă. O puteți purta foarte sus, strânsă sau mai relaxată, decorată în fel și chip.  Arată minunat pe plajă! 

 

 

6. HALF-UP 

Dacă preferi să-ți porți părul pe spate, dar nu vrei nici să-ți intre toată ziua în ochi, poți să  strângi doar partea din față, pe care o poți purta împletită, în coadă de cal sau coc. 

 

 

7. SOARELE E SUS, PĂRUL E SUSRidică-ți părul într-un coc de balerină și nu vei avea nicicare vei impresiona la cină sau în club.

 

 

8. STILIZAT CU EȘARFE 

 

 

????????‍♀️

O postare distribuită de HEIR JORDYN (@jordynwoods) pe


O eșarfă de vară, purtată pe cap, poate să te transforme într-o apariție cool și foarte stilată. Încearcă mai multe stiluri și nuanțe. În plus, te protejează de soare și menține părul sănătos. 

related posts

Modifică setările cookies