A apus era implanturilor mamare? Starurile care și-au scos silicoanele ori și-au redus mărimea sânilor


Ce e la modă azi, nu o să țină o veșnicie. Un adevăr de necontestat cum e și succesiunea zi-noapte. Dar să apună era implanturilor mamare? Asta e prea de tot!


Fiindcă mai toate acțiunile noastre de masă au la origine capriciile unor staruri, putem spune că sânii siliconați au zilele numărate tot din cauza femeilor celebre. Asta poate că au descoperit că bărbații îi urăsc de-a dreptul. Cine știe? Cert este că tot mai multe celebrități „pe parte feminină” renunță la implanturile mamare, în încercarea disperată de a reveni la ce e „natural” și „plăcut ochiului”.

Modelul Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a scos solicoanele în acest an, după ce a dezvăluit că s-a săturat de ele. 

Mi-am pus implanturi când aveam 20 de ani. A fost mai mult pentru costumele de baie, pentru când trebuia să pozez. Apoi au venit copiii, li s-a schimbat forma”, a explicat Chrissy, care a renunțat la „artificial” pentru a redeveni naturală. 

Pamela Anderson, Sharon Osbourne, Crystal Hefner, Yolanda Hadid și Victoria Beckham sunt alte femei celebre care au renunțat la implanturi, însă au avut și motive medicale.

Implanturilor mele le-au trebuit 8 ani ca să mă îmbolnăvească în asemenea hal, așa că știu că va dura ceva până voi ajunge să mă simt bine”, a dezvăluit Crystal Hefner, fosta soție a lui Hugh Hefner.

Medicii spun că asistă de câțiva ani la o tendință în materie de îndepărtare a implanturilor cu silicon. „În ultimii 10 ani, am văzut solicitări de îndepărtare a implanturilor la fel de numeroase ca și cereri de mărire a bustului. Această tendință reflectă o înclinație mai mare spre alimente organice și naturale, medicamente naturale, fără organisme modificate genetic. Doar dacă e vorba de blană sintetică, nimeni nu vrea un fals sau produse fabricate”, a dezvăluit dr. Gabriel Chiu, chirurg plastician din Beverly Hills, conform scmp.com.

La fel de populare sunt acum și operațiile de reducere a mărimii sânilor, iar România are deja un caz celebru – Simona Halep. Se pare că decizia luată în 2009 a avut un impact major în succesul ei de azi.

Citește șiVedete din România care au recunoscut ca și-au pus silicoane. Îți dai seama?

Fotografii: Profimediaimages.ro/Shutterstock

Vezi și VIDEO: Ferma. În plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele

  • A apus era implanturilor mamare? Starurile care și-au scos silicoanele ori și-au redus mărimea sânilor

related posts

Modifică setările cookies