Mirela Stelea are in prezent un ten luminos si mai ferm chiar si decat in urma cu cinci ani cand s-a casatorit civil cu Bogdan Stelea. Designerul vestimentar este prima vedeta din Romania care a apelat la tehnologia viitorului, adusa in premiera in Romania de renumitul medic chirurg Constantin Stan la clinica lui din Bucuresti, S Clinic.
Este vorba de o suita de patru aparate, S Light, S Depigment, S Firm si S Endolift, cele mai avansate sisteme de regenerare a tesutului cutanat prin lumina laser, care nu necesita recuperare si au rezultate comparabile cu interventiile estetice chirurgicale.
Mirela Stelea a urmat tratamentul S Firm ce a avut ca scop regenerarea din profunzime spre suprafata a pielii din jurul ochilor si a liniei mandibulei, prin proiectia de lumina laser controlata furnizata de aparatul unic in Romania. Ca rezultat, in zonele parcurse de fasciculul laser, in profunzimea pielii, s-a format un nou tesut cutanat intins, neted, uniform ce va da in final aspectul de lifting, fara a se apela astfel la bisturiu.
Interventia nu lasa urme vizibile si nu necesita timp de recuperare.
"De la o varsta este important sa previi pentru a nu fi nevoita apoi sa incerci sa repari ceea ce nu se mai poate repara. Vrei, nu vrei, tenul imbatraneste, pielea se lasa si de aici pot aparea multe complexe. Ma simt datoare sa experimentez si, atunci cand descopar ceva ce are cu adevarat rezultat, sa il urmez constant. Deja vad primele rezultate, desi aspectul final se va vedea abia peste cateva saptamani", a spus Mirela Stelea.
"Pielea intinsa, ferma, lipsita de imperfectiuni este dorinta oricarei femei, indiferent de varsta, dar mai ales atunci cand anii incep sa-si faca simtita prezenta. Cu trecerea timpului se aduna o multitudine de motive pentru ca pielea sa piarda din stralucire: expunerea frecventa la soare, fumatul, lipsa unui regim de viata organizat si oboseala cronica, modificarile hormonale, poluarea, stresul, procesul natural de imbatranire. Treptat, isi fac aparitia ridurile, petele pigmentare, petele vasculare, pielea devine laxa si in exces, se pierde tonusul cutanat pe fata si gat, porii devin tot mai vizibili. Cu ajutorul unor sisteme laser versatile, de ultima generatie, se pot trata toate aceste imperfectiuni, individualizat, prin efectul de biomodulare a melaninei si hemoglobinei, dar si prin regenerarea colagenului", declara Dr. Oana Spanu.
Dr. Constantin Stan, medic chirurgie plastica si reparatorie, primar ORL, subliniaza necesitatea imbinarii metodelor clasice cu cele moderne non sau minim invazive.
"Cred ca este foarte util sa facem procedee mai putin agresive, inclusiv chirgicale. Sau sa le imbinam cu partea externa de terapie cu lumina pentru imbunatatirea structurii pielii, decat sa facem procedee chirugicale care merg pe o singura directie si distrug naturaletea.Putem incepe tratamentele de la varsta la care simtim ca trebuie sa facem o schimbare. Nu discutam neaparat de intinerire ci de imbunatpatire si despre a face viata pacientului mai buna", a incheiat Dr. Constantin Stan.