Andreea Raicu, adevărul despre fotografia incediară din concediu. La acest truc pot apela toate femeile


Andreea Raicu și-a surprins fanii cu fotografiile pe care le-a făcut în vacanța din Maldive, însă una dintre ele a aprins internetul: „Transmite multe poza asta”.


La 41 de ani, Andreea Raicu arată formidabil, atât în costum de baie, cât și în ținută office. Dar, fanii ei de sex masculin preferă varianta topless. Fosta prezentatoare TV a oferit imaginea lunii ianuarie pe contul ei de Instagram, când a postat o fotografie din vacanța din Maldive, de la începutul anului: Andreea Raicu topless pe plajă.

Invitată la emisiunea La Măruță, Andreea a lămurit misterul fotografiei incendiare: „Nu e topless, e doar un sutien fără bretele”, i-a dezvăluit ea lui Cătălin Măruță. Admiratorii ei de pe Instagram sunt de altă părere, fiind siguri că poza nu lasă loc de îndoieli. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? #holidaymode

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

 

Imaginea postată pe rețeaua socială a strâns peste 14.400 de aprecieri, iar fiecare fan a văzut ce a vrut.

După escapada din Maldive, Andreea Raicu s-a recules, la propriu, în India. Bloggerița a petrecut cinci zile la un templu, unde a făcut yoga și s-a rezumat strict la formule de salut în ceea ce privește comunicarea cu alți oameni.

N-am vorbit cu nimeni cât am stat în centrul de meditație. Am avut nevoie să tac. Meditam cam cinci ore pe zi (...) A fost un an foarte greu pentru mine și aveam nevoie să merg într-un loc în care să mă detașez de toată lumea, de tot, de toate, pentru câteva zile, să dau un restart”, a dezvăluit Andreea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Raicu (@araicu) on

 

În India, Andreea Raicu s-a întâlnit cu Iulia Vântur, alături de care a petrecut timp în Mumbai.

Află mai multe despre experiența Andreei Raicu în India din filmulețul de mai jos!

related posts

Modifică setările cookies