Anisia Gafton, fermecătoare cu un machiaj perfect. Cum au reacționat fanii


În 2022, Anisia Gafton a obținut titlul de „Regina Junglei”, după câștigarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Acum, comedianta a schimbat decorul, dar tot regină a rămas.


Anisia Gafton și-a surprins admiratorii cu o apariție fermecătoare, de covor roșu. Actrița de 34 de ani s-a afișat pe rețelele sociale cu un look impresionant, la care au lucrat hairstylistul Silviu Geru și makeup-artistul Cătălina Soare. 

Admiratorii ei au sesizat diferențele dintre look-ul de zi cu zi și apariția de revistă a actriței. „Superbă. Ăsta da makeup”, a observat cineva.

Kardashian, Gwen Stefani?”, s-au întrebat admiratorii ei, care au identificat asemănări cu cele două starlete de peste Ocean. Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ansia Gafton este unul dintre protagoniștii show-ului Săriți de pe fix, care debutează în toamnă la PRO TV. Emisiunea este prezentată de Cabral.

În fiecare ediție, cei 8 comedianți participanți - Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali - vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le vor testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor.

Fotografii: @anisia.gafton

Vezi și VIDEO:

  • Anisia Gafton, fermecătoare cu un machiaj perfect. Cum au reacționat fanii

related posts

Modifică setările cookies