Antonia, fără machiaj pe rețelele sociale. Cum au reacționat internauții când au văzut poza


Antonia nu are nevoie de machiaj pentru a stârni admirația celor care o urmăresc online. Cântăreața s-a afișat pe rețelele sociale complet nemachiată, iar verdictul este clar: frumusețea naturală este mereu apreciată.


Antonia a recunoscut că și-a operat sânii, afirmând că a fost o decizie „de om mare”. În ianuarie 2020, ea și-a anulat un concert pentru a ajunge la medicul estetician. 

Însă, la față, Antonia nu a umblat cu bisturiul, iar machiajul e doar opțional, pentru filmări și apariții televizate.

Cântăreața s-a afișat pe Instagram fără machiaj și i-a făcut pe fanii ei să exclame că e o frumusețe naturală. 

Cea mai frumoasă femeie din România! Simplă, naturală, de la mama natură! Dai clasă multor puștoaice de 20-25 de ani! Te ador, femeie”, a scris cineva pe rețeaua socială.

Ești foarte frumoasă, chiar dacă îți pui un sac de iută pe tine. Și machiată, și nemachiată”, a fost al mesaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Zici că ai 17 ani și eu te-am văzut și în persoană. Ești o frumoasă. Să fii fericită și iubită. Mereu”, i-a transmis altcineva.

Cu așa naturalețe, Antonia face colecție de imagini în bikini pe Instagram. Cântăreața spune că secretul fizicului ei este disciplina alimentară și activitatea intensă la sală. 

Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex (Velea – n. red.). Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu.

Fotografii: @antonia

Vezi și VIDEO: 

  • Antonia, fără machiaj pe rețelele sociale. Cum au reacționat internauții când au văzut poza

related posts

Modifică setările cookies