Ashley Graham a pozat nud în fața oglinzii. Ce reacții a primit de la urmăritorii ei


A făcut carieră în modeling, chiar dacă nu se încadra în „parametrii” impuși de industria frumuseții. Ashley Graham (33 de ani) a pozat provocator în fața oglinzii, la 9 luni după ce a născut.


A devenit mamă la 32 de ani, într-un moment în care cariera ei ajunsese la la apogeu. Acum, Ashley Graham le-a mai dat haterilor ei un motiv de bârfă în mediul online, după ce s-a pozat goală în fața oglinzii de acasă.

Fată grasă, dezbrăcată”, a scris modelul în dreptul fotografiei, aluzie la cele 90 de kilograme pe care le-a avut mai mereu în timpul carierei sale. Dacă unii dintre urmăritorii ei au fost bădărani, cei mai mulți fani de pe rețelele sociale au interpretat mesajul cu totul diferit.

Nu-mi place că ești văzută ca o fată grasă. Eu nu văd alteceva decât o femeie frumoasă, naturală, în toată splendoare ei... super sexy și feminină”, a scris o admiratoare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nakie big girl ????????

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ashley Graham a fost mereu victima bullying-ului din cauza kilogramelor sale, însă acest lucru nu a împiedicat-o să aibă o carieră strălucită în modeling. A defilat pentru Chanel, Dior și Victoria’s Secret și a făcut o avere din modeling. În 2017, Ashley Graham a figurat pe locul 10 în topul Forbes al celor mai bine plătite fotomodele din lume, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

În urmă cu 9 luni, Ashley Graham a devenit mamă, dând naștere unui băiat pe care l-a botezat Isaac. Pentru a sărbători acest moment, fotomodelul a postat o altă fotografie intens comentată de admiratorii ei din mediul online.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Nu pot să cred că Isaac a împlinit 9 luni azi. 9 luni înăuntru, 9 luni afară. Mulțumesc acestei echipe fenomenale care mi-a făcut travaliul și nașterea atât de ușoare”, a scris Ashley Graham pe Instagram.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

  • Ashley Graham a pozat nud în fața oglinzii. Ce reacții a primit de la urmăritorii ei

related posts

Modifică setările cookies