Bărbatul Ken, decizie surprinzătoare după ce a dat 700.000 de euro pe operații estetice


Rodrigo Alves, supranumit bărbatul Ken datorită încercărilor disperate de a arăta precum celebra păpușă, a renunțat la operațiile estetice. Are 72 de intervenții la activ, ultima fiind realizată în vara acestui an în Turcia.


Însă, modelul brazilian nu a spus că va renunța la toate felurile de operații. Bărbatul Ken a dezvăluit că recent i-a făcut o vizită medicului său preferat din Milano, Giacomo Urtis, pentru montarea unui balon gastric în stomac.

Robrigo Alves mărturisește că a pus câteva kilograme pe el și vrea să le dea jos. Cum nu putea în mod natural din lipsa unei voințe de fier, bărbatul a apelat la medici. 

Brazilianul a dezvăluit că a îndurat 3 zile de dureri după intervenție, însă e mulțumit fiindcă pofta de mâncare i-a scăzut considerabil. 

Citește și: FOTO Cum arătau vedetele din România înainte de operațiile estetice. Bianca Drăgușanu, de nerecunoscut

Balonul gastric este, de fapt, o sferă de silicon care se introduce în stomac pentru a ocupa mare parte din spațiul care, anterior, era ocupat cu mâncarea. 

Procedura este una temporară, fiindcă balonul gastric se dizolvă în  stomac după circa 4 luni. În acest timp, oricine poate ajunge la greutatea pe care și-o dorește.

„Corpul meu este supraponderal în mod natural și am luptat mereu cu genele mele, cu diete nebunești cum ar fi băutul de lapte de gândaci și 22 de liposucții”, a spus bărbatul pentru Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

 

A dat o avere pe operații estetice

Rodrigo Alves (36 de ani) s-a născut în Brazilia, dar s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de 19 ani. Și-a dorit dintotdeauna să semene cu partenerul păpușii Barbie, Ken, și nu s-a lăsat până nu a reușit.

Din ianuarie 2014 și până azi a cheltuit aproape 700.000 de euro pe intervenții de înfrumusețare. Însă, acum spune că a terminat cu operațiile. Ultima intervenție, realizată în vara acestui an, a fost pentru un transplant de păr.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum arătau vedetele noastre înainte de operații estetice

  • Bărbatul Ken, decizie surprinzătoare după ce a dat 700.000 de euro pe operații estetice

related posts

Modifică setările cookies