Beauty alert: Cosmeticele cu textura de pudra


Printre noutatile Sephora pentru vara lui 2011 se numara Micro-peel Cleansing Powder, un produs de indepartare a machiajului ce se foloseste zilnic pentru a curata, a reda stralucirea naturala si pentru a conferi luminozitate tenului. Noutatea este textura produsului, care nu este cremoasa, asa cum ne-am fi asteptat, ci... de pudra!


“In acest sezon, Skeen+ Solutions lanseaza un nou produs. Este un produs pentru curatarea tenului, pentru indepartarea zilnica a machiajului. El are textura de pudra, dar in momentul in care intra in contact cu apa, se transforma in spuma,” declara reprezentantul brand-ului.

“Se foloseste ca un demachiant obisnuit, doar ca datorita texturii de pudra, creste disponibilitatea bio ingredientilor activi si in acest fel o sa aveti direct pe fata acid salicilic pur. De aceea, va avea loc o exfoliere pasiva, care va conferi luminizitate si uniformizare tenului,” adauga el.

Din gama Skeen Solutions mai fac parte si singurele creme de pe piata cu textura de pudra. In momentul in care ating temperatura corpului, se transforma automat in crema. Vezi in materialul video ce alte produse pentru ingrijirea tenului gasesti in aceasta gama.

Cosmeticele Skeen Solutions se gasesc exclusiv in magazinele Sephora.

Citeste si:
Beauty alert: Noutati cosmetice de vara, de la Givenchy

Beauty alert: Castravetele - secretul unui ten perfect. Iata recomandarile Yes to cucumbers by Sephora

  • Beauty alert: Cosmeticele cu textura de pudra

related posts

Modifică setările cookies