Beauty alert! Fondul de ten Joviale, cu acoperire impecabila si efect satinat al pielii


Nu mai e niciun secret pentru nimeni faptul ca un simplu machiaj reusit reuseste sa te faca sa fii mai increzatoare in tine. Ivatherm iti vine in ajutor si lanseaza noul fond de ten “Joviale”, care descrie bucuria de a trai vesel!


"Am creat fondul de ten JOVIALE pentru a obtine machiajul perfect, de lunga durata, cu grad mare de acoperire, ce face ca toate imperfectiunile si diferentele de culoare sa devina invizibile," declara Rucsandra Hurezeanu,  Director General Ivatherm.

Aspectul satinat al pielii este insusirea pielii sanatoase, colorate uniform si fara luciu. Machiajul dermocosmetic este special conceput pentru tenul sensibil, cu pigmenti 100% minerali, fara parfum si fara parabeni. Fondul de ten nu numai ca iti schimba infatisarea, dar iti protejeaza tenul de poluarea din atmosfera, de schimbarile bruste de temperatura, deshidratare si de efectul extrem de nociv al ultravioletelor.

Nu trebuie uitat nici faptul ca pe o piele sanatoasa, ingrijita si bine hidratata, fondul de ten arata mai bine. Formula JOVIALE este bogata in ingredienti activi hidratanti. Datorita lor, pielea se mentine supla, fina si elastica. Inainte de aplicarea fondului de ten, se recomanda folosirea unei baze de machiaj hidratante.

JOVIALE contine pigmenti naturali, in patru nuante si este ambalat in flacon de sticla, 30 ml, impiedicand oxidarea si contaminarea produsului.

Fondul de ten JOVIALE este disponibil in farmaciile selectionate, incepand din luna mai.

Vezi aici cum s-au imbracat vedetele la lansarea fondului de ten JOVIALE.
 

  • Beauty alert! Fondul de ten Joviale, cu acoperire impecabila si efect satinat al pielii

related posts

Modifică setările cookies