Brave cut, tunsoare anului 2016. Cum arata si de ce ar trebui sa te tunzi asa


Brave Cut, tunsoarea medie ce lasa libertatea de a da parului o varietate de forme, este una dintre tendintele pe care aleg sa le urmeze cei care vor sa Doneze viata si frumusete. Campania „Vieti impletite” initiata de Fundatia Renasterea si sustinuta de Jovsky Studio isi propune sa ajute femeile diagnosticate cu cancer sa-si regaseasca increderea in ele si feminitatea.


Adrian Perjovschi, unul dintre cei mai cunoscuti hairstylisti, a prezentat in emisiunea „Vorbeste lumea” difuzata la Pro Tv care este trendul in materie de tunsori si coafuri pentru primavara – vara anului 2016, si anume tunsoarea "brave cut".

„Ne iubim meseria foarte mult, stim care sunt costurile unei peruci si intelegem ce inseamna lipsa parului, asa ca suntem foarte fericiti sa putem fi si noi o mica parte din acest demers. Indemnam cat mai multe femei sa doneze par si sa sprijine campania Vieti impletite”, spune Adrian Perjovschi, care a precizat ca, in fiecare marti, femeile care vor sa adopte tunsoarea Brave Cut pot beneficia de acest serviciu in mod gratuit in salonul sau.

Cat priveste trendul pentru primavara-vara anului 2016, Adrian Perjovschi a subliniat ca se poarta parul de lungime medie, revin tendintele retro, dar si ca se renunta la suvitele clasice.

Degradeul cat mai natural, cu o diferenta de numai doua, trei tonuri fata de culoarea de baza pare a fi in topul preferintelor de anul acesta, la fel ca si nuantele de roscat sau culorile pastelate.

Se poarta bretoanele aranjate preponderent intr-o parte si coafurile lejere, dar si parul-curcubeu, in genul lui Katie Perry.

Blondul inchis, cu usoare reflexe aramii, asa cum poarta Kate Middleton si Blake Lively, va fi favorizat anul acesta, desi si griul platinat in genul lui Diane Keaton va fi in trend. 

Nu se va renunta nici la culorile mai indraznete, insa vor fi preferate nuantele pastelate, de la roz si bleu pana la verde pal. „Parul este un accesoriu”, a subliniat Adrian Perjovschi, care spune ca acesta poate fi folosit pentru a se crea o armonie a fetei, sau poate fi accentuata o particularitate, creandu-se astfel o personalitate. 

La capitolul planuri de viitor, Adrian Perjovschi a precizat ca echipa Jovsky Studio se va mari anul acesta si va fi deschisa o noua locatie, cu un concept unic, un hair and beauty chic boutique, in Corbeanca.  

  • Brave cut, tunsoare anului 2016. Cum arata si de ce ar trebui sa te tunzi asa

related posts

Modifică setările cookies