Care e produsul de îngrijire fără de care Liz Hurley nu poate trăi. „L-am folosit vreme de 25 de ani”


Liz Hurley are secrete de frumusește, pe care le dezvăluie și altor femei. Actrița, care arată fabulos la cei 54 de ani ai săi, impresionează de fiecare dată când se pozează în costum de baie.


Dacă se întreba cineva cum reușește Liz Hurley să aibă un ten atât de tânăr și fresh, acum nu mai e un secret. Actrița a dezvăluit că folosește de două ori pe zi, de 25 de ani, același produs de îngrijire a tenului.

„E un ser anti-rid care se cheamă Advanced Night Repair, pe care l-am folosit de două ori pe zi în ultimii 25 de ani”, a spus actrița în emisiunea lui Andy Cohen, dezvăluind că a rămas fidelă acestui produs de îngrijire pentru că face minuni.

Serul, produs de un brand celebru, se găsește și în magazinele din România la prețuri cuprinse între 750 și 800 de lei flaconul de 100 ml.

Citește și: Liz Hurley a pozat în costum de baie la 54 de ani. Mesajul ei pentru bărbați

E atât de bun în eliminarea ridurilor, dar și pentru hidratarea tenului, încât uneori Liz Hurley nici nu se mai demachiază înainte de culcare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

 

Vezi mai multe poze HOT în GALERIA FOTO de mai jos!

Însă, secretul corpului ei bine lucrat este altul. Liz Hurley își începe fiecare zi bând două căni cu apă caldă, pentru o hidratarea corespunzătoare a corpului.

În ceea ce privește dieta, nu e nimic ieșit din comun. Mesele sale arată, de obicei, cam așa:

Micul dejun: un bol cu iaurt grecesc, o banană și o linguriță de miere.

Prânzul: un bol cu supă de legume, servit după exercițiile fizice de dimineață.

Cina: Pui la grătar cu legume, servit de regulă la birou.

Într-un interviu acordat revistei Women’s Health, Liz Hurley spunea că în urmă cu câțiva ani urmase o dietă bazată pe grupa de sânge pe care are. Conform celor care susțin acest tip de dietă, oamenii ar trebui să mănânce alimente care interacționează cel mai bine cu grupa sanguină.

De exemplu, persoanele cu grupa de sânge 0 au ca recomandare preparatele pe bază de pește și carne slabă. În schimb, persoanele cu grupa sanguină A n-ar trebui să mănânce carne deloc.

Liz Hurley a renunțat la această dietă după ce și-a dat seama că nu e susținută de cercetări științifice concrete. 

Fotografii: @elizabethhurley1

Vezi și VIDEO: Kendall Jenner, întrebarea grea pentru fanii ei

  • Care e produsul de îngrijire fără de care Liz Hurley nu poate trăi. „L-am folosit vreme de 25 de ani”

related posts

Modifică setările cookies