Ce bine arată Oprah la aproape 66 de ani. Câte operații estetice a făcut


Oprah Winfrey s-a simțit întotdeauna bine în pielea ei. Realizatoarea TV arată impecabil la cei 66 de ani pe care-i împlinește peste câteva zile și spune că secretul vitalității ei e simplu.


Oprah nu s-a temut niciodată de bătrânețe și le-a încurajat pe femei să vadă altfel procesul de îmbătrânire. Realizatoarea TV, care a ajuns proprietară de televiziune, nu și-a negat niciodată vârsta. Pe 26 ianuarie va împlini 66 de ani și arată cu 20 de ani mai tânără.

„Știu sigur că drumul spre cea mai bună viață a ta nu este cel al negării. Este despre a trăi fiecare moment. Trasează-ți un scop chiar acum! Și, cu recunoștință, îmbrățișează vârsta pe care o ai. Eu asta fac”, spunea Oprah acum 5 ani, conform huffpost.com.

Oprah crede că îmbătrânirea este o binecuvântare și că fiecare an care se adaugă vârstei ei vine cu o lecție importantă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah) on

 

Deși mulți au suspectat-o că a apelat la bisturiu pentru a arăta așa, Oprah spune că nu a avut nevoie niciodată de operații estetice.

Femeia care are o avere estimată de 2,8 miliarde de dolari nu a apelat la chirurgia plastică și reparatorie. Secretul lui Oprah, susține femeia care se ocupă cu sănătatea pielii ei, este tratamentul cu lumină LED, pe care îl urmează la fiecare 4-6 săptămâni.

Citește și: De ce nu a avut Oprah copii. „N-am crezut că instinctul matern este pentru mine”

Jennifer Brodeur, cosmeticiana vedetei, spune că Oprah folosește un dispozitiv care emite raze UV care energizează celulele și stimulează procesul natural al organismului de a produce noi proteine și de a regenera celulele.

„În opinia mea, toată lumea ar trebui să benefcieze de un tratament, care e similar cu a-ți lua vitaminele de zi cu zi; toată lumea ar avea de câștigat de pe urma unei sesiuni”, mai spune cosmeticiana.  

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ritualul de frumusețe al Danei Săvuică

  • Ce bine arată Oprah la aproape 66 de ani. Câte operații estetice a făcut

related posts

Modifică setările cookies