Ce coafuri de nuntă se poartă în 2019. Aflăm de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi 


Adrian Perjovschi: “Coafurile de mireasă în 2019 vor exprima naturalețe și romantism”.


Adrian Perjovschi vine cu recomandările pentru miresele anului 2019 în materie de coafurile alese pentru ziua cea mare:

Naturalețe, feminitate, romantism, simplitate, dar în același timp complexitate. Acesta este mixul perfect pentru coafurile de mireasă în anul 2019.”

Miresele trebuie să își aleagă coafură în funcție de rochia pe care o vor purta, dar și de tipul locației unde va avea loc evenimentul: „Dacă nuntă se va desfășura pe plajă,  recomandarea mea este de beachy waves, cu părul ușor într-o parte sau împletit. Dacă avem o mireasă mai rock sau mai nonconformistă, nu mai avem limite, părul poate fi împletit, prins, răsucit. Pentru o locație mai elegantă și dacă rochia este în stilul Meghan Markle atunci coafură trebuie să fie cât mai finuță, iar părul prins completat cu mic accesoriu sau o tiara”, adaugă Adrian Perjovschi.

În ceea ce privește greșelile care pot apărea, hairstylist-ul atrage atenția.

Nu trebuie să se vadă agrafele. Și nu este recomandat să se facă schimbări radicale de look, de culoare și tunsoare la mai puțîn de 2 luni de nuntă pentru că trebuie să te familiarizezi cu ele sau, de ce nu, să ai timp să le schimbi dacă ceva nu te face să te simți confortabil.

Coafura poate fi completată cu accesorii mai discrete sau mai mari.

 „Putem accesoriza coafură de mireasă cu bijuterii, flori, iar despre voaluri putem spune că în 2019 sunt din ce în ce mai puțîn în trend, însă dacă mireasă totuși își dorește mult voal, acestea sunt mult mai simple și mai lejere. Sistemul de prindere al voalului trebuie să fie de asemenea foarte discret și să pară prins natural, nu să îngreuneze coafura".

Machiajul ales de mirese în 2019 va fi de asemenea unul cât mai natural.

Anul acesta optăm pentru un ten cât mai luminos, nu se mai încarcă, nu se mai conturează față atât de mult. Punem accentul fie pe buze, fie pe ochi. La ochi folosim nuanţe de auriu, argintiu, arămiu și pe buze putem opta pentru rozuri, nuanţe de nude, nude-maro, nude-corăi. Miresele extravagante aleg un ruj roșu sau vișiniu și de ce nu, și smokey eyes”, explică make-up artistul Magda Petcu.

  • Ce coafuri de nuntă se poartă în 2019. Aflăm de la hairstylist-ul Adrian Perjovschi 

related posts

Modifică setările cookies