Ce parere au barbatii despre femeile cu par scurt


Femeile sunt innebunite dupa schimbari, de la inlocuirea completa a garderobei la o schimbare fabuloasa de look. Vezi ce cred barbatii despre acest lucru.


Femeia simte adesea nevoia unei schimbari, iar de cele mai multe ori o schimbare inseamna o noua tunsoare.  Marile vedete ale momentului au apelat deja la transformari de look si de regula admiratoarele le urmeaza exemplul si brusc apare un nou trend in ceea ce priveste tunsorile.

Barbatii insa nu par la fel de incantati ca si femeile de aceste schimbari care le aduc reprezentantelor sexului frumos un aer masculin, mai putin pe placul partenerilor de viata.

Conform unui sondaj realizat de o publicatie americana, tunsorile scurte in stil baietesc ii nemultumesc pe majoritatea barbatilor, doar o mica parte dintre acestia fiind incantati de schimbarile dramatice de look ale iubitelor lor.

Cei mai multi sustin ca nu sunt de acord cu acest stil si considera ca femeile arata mult mai bine daca au parul lung. Ei sunt de parere ca in proportie de 90% o astfel de tunsoare este neatragatoare, insa sunt si cateva femei, putine ce-i drept, care arata extrem de sexy cu parul scurt.

Mai exista o alta categorie a barbatilor, care nu sunt de regula de acord cu nicio schimbare pe care o fac femeile din viata lor, astfel incat nici renuntarea la un par lung si frumos nu le este deloc pe plac. In acelasi timp, altii sunt mai mult decat incantati cand iubitele lor trec prin transformari de stil, mai ales daca forma fetei le permite acest lucru.

  • Ce parere au barbatii despre femeile cu par scurt

related posts

Modifică setările cookies