Ce spun ochii despre tine? La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti in ochii cuiva


Fragili si clari, ochii reprezinta nu doar o parte vitala a organismului, ci vorbesc despre caracterul omului, gandurile ascunse ale acestuia si eventualele intamplari din viata lui.


1. Coltul interior al ochiului indica problemele legale sau de natura emotionala ale unei persoane, potrivit www.interesting-facts.info. Cele care au cantul mai mare ar putea sa se confrunte cu mici obstacole in viata, in timp ce in cazul unui colt mai ingust, persoanele aflate in aceasta situatie sunt predispuse accidentelor si tradarii.

Citeste si: 10 alimente care imbunatatesc vederea unui copil

2. Portiunea de culoare roz din zona coltului interior al ochiului este relevanta pentru a identifica discretia unei persoane. O culoare proeminenta sugereaza prezenta unei persoane agitate si necumpatate, in timp ce una mai delicata este asociata unei fiinte rabdatoare si inteligente.

3. Liniile din zona coltului interior al ochiului sunt rezultatul faptului ca persoana respectiva a trecut prin multe obstacole in viata.

4. Vasele de sange de pe albul ochiului sunt un semn al oboselii excesive, motiv pentru care cei aflati in aceasta situatie au nevoie de o pauza de relaxare.

5. Punctele negre care pot aparea pe albul ochiului semnifica infidelitatea in relatia cu partenerul, fie ca este vorba de o aventura inainte de casatorie sau ulterior acesteia.

6. Sclera perfect alba indica o persoana decisa si ferma, in timp ce una galbuie este asociata unei persoane mai putin norocoase. Albul ochiului cu tendinte albastre sau verzi indica in schimb o persoana emotiva.

7. Un iris negru este caracteristic unui nostalgic, care are sentimente puternice de dragoste si afectiune. Irisul caprui indica o persoana sensibila si calma, care ezita destul de mult atunci cand trebuie sa ia decizii, iar cel deschis la culoare este relevant pentru o persoana naturala.

8. Cu cat pupila este mai mare si mai proeminenta, cu atat persoana in cauza este mai inteligenta si are o memorie buna. O pupila de mici dimensiuni este caracteristica unui om rebel si incapatanat.

9. "Red pulse" este denumirea atribuita unei linii subtiri de culoare rosie, care traverseaza sclera de la un capat al ochiului la celalt pe orizontala. Multe persoane nu au aceasta linie, insa in cazul in care apare, este recomandat ca persoana sa participe activ la cateva acte de caritate, pentru o karma mai buna.

10. Linia pronuntata din coltul exterior al ochiului este caracteristica persoanelor atragatoare si celor mai buni oratori. Cei care au mai multe linii de acest gen sunt mai libertini, iar cei la care abia se observa acest aspect, au noroc in dragoste.

11. Conturul pronuntat al ochilor spre exterior este caracteristic celor care au norocul de a se cupla cu o persoana atragatoare.

12. Liniile pleoapei pot fi simple, duble sau triple. O singura linie sugereaza prezenta unei persoane rationale, care nu se implica profund in nicio problema, in timp ce liniile duble indica o persoana emotiva, iar cele triple o fiinta norocoasa, dar infidela.

13. Forma rotunda a coltului interior al ochiului indica o persoana bogata, in timp ce forma ascutita a acestuia este caracteristica celor care infrunta cateva dificultati in castigarea banilor.

  • Ce spun ochii despre tine? La ce trebuie sa fii atenta cand te uiti in ochii cuiva

related posts

Modifică setările cookies