Ce spune culoarea rujului tau preferat despre tine si personalitatea ta 


Culoarea rujului pe care o alegi poate spune multe lucruri despre tine ca persoana. Care e explicatia? Citeste in continuare.


Toti avem o culoare favorita, nu-i asa? Exista o teorie potrivit careia ne plac anumite nuante pentru ca le asociem cu experiente emotionale din trecutul nostru. Cu alte cuvinte, daca, de exemplu, mama ta poarta foarte mult culoarea mov, iar tu ai o relatie speciala cu ea, este foarte posibil sa-ti placa si tie. Daca uniforma pe care ai purtat-o in scoala a fost rosie, este foarte putin probabil sa-ti mai placa aceasta culoare.

Iata, deci ce spune culoarea rujului tau preferat despre tine si personalitatea ta:

Rosul si nuantele de visiniu inchis. Esti increzatoare, sigura pe tine, cu o latura usor... excentrica. Nu iti esti frica sa captezi toata atentia din jur si ai un stil unic.

Nuantele de corai si portocaliu. Iti place sa adaugi putina sare si piper tinutei tale clasice. Adori sa experimentezi, iar uneori esti putin cam schimbatoare. 

Nuantele de roz si purpuriu. Esti empatica si ambitioasa. In plus, ai tendinta sa iei decizii importante in conditii de maxima siguranta, fara sa te arunci cu capul inainte.

Nuantele de maro si gri-maroniu. Esti o persoana de incredere si manifesti o  anumita nostalgie pentru trecutul tau. Ai de asemenea o latura foarte puternica, pe care nu ti-e teama sa o scoti la iveala cand consideri ca este cazul.

Culorile nude. Unii spun ca poti sa fii timida, dar nu te cunosc inca. De fapt, tu esti echilibrata si linistita si o prietena de incredere pentru oricine. Cei care au nevoie de sfaturi, apeleaza cu incredere la tine.

related posts

Modifică setările cookies