Cine este ”fata curcubeu” care îi face pe oameni să se simtă speciali. Tehnica ei de vopsire a părului a devenit virală pe Internet


Strălucitoare, colorate și vibrante, anume așa pot fi descrise coafurile realizate de stilista Snejana Vinnichenko. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, originară din Sankt Petersburg, a devenit populară pe rețelele sociale, după ce un video cu tehnica ei de vopsire a devenit viral pe Internet. 


Numită și ”fata curcubeu”, datorită aspectului inedit pe care îl are, Snejana uimește pe toată lumea cu creativitatea de care dă dovadă. Tehnica ei de vopsire a părului a creat un adevărat trend, iar în prezent stilista se bucură de tot mai mulți clienți. Filmulețul, semnat ”curcubeu ascuns”, a stârnit sute de comentarii pe Instagram, devenind viral.

„Este ca și cum ai tăia un tort”, „Este ca un tort curcubeu cu glazură de ciocolată”, au comentat unii admiratori. 

Pe contul ei de Instagram, Snejana postează atât fotografii cu lucrările ei, dar și filmulețe în care explică modul în care le realizează. (vezi mai multe imagini în galeria foto)

 

Sursă foto: Instagram snegga_vinni

Vezi și: Dani Mocanu se lasă de manele! - Trending Review cu Daragiu - episodul 45

  • Cine este ”fata curcubeu” care îi face pe oameni să se simtă speciali. Tehnica ei de vopsire a părului a devenit virală pe Internet

related posts

Modifică setările cookies