Cristina Șișcanu a născut prin cezariană o fetiță, pe care a botezat-o Petra. În timpul sarcinii a luat 25 de kilograme. Pentru a reveni în formă, jurnalista a adoptat un regim alimentar bazat pe multe legume crude, semințe și iaurturi. În câteva luni a reușit să scape de 17 kilograme, pentru ca acum să se bucure de o siluetă de invidiat. Iată meniul pe care l-a ținut cu sfințenie, postat de jurnalistă pe blogul ei, și care a ajutat-o să dea jos 27 de kilograme!
MIC DEJUN
Variante:
35g cereale integrale +250 ml de lapte 1,5% grăsime sau 250 ml de iaurt 2% grăsime
SAU
1-2 oua + 1 avocado (sau o legumă) + 75 g de brânza (nu grasă) sau 100 g de ton în suc propriu
SAU
50 g carne fiartă sau o cutie de brânza cottage 2% grăsime + o legumă +2 felii de pâine integrală
Gustare 1: maxim 200 g de fruct (nu struguri, nu banană).
PRÂNZ
Variante:
150 g carne de pui sau de curcan sau de vită la grătar sau la cuptor, fără ulei, + 200 g salată de crudități, fără ulei
SAU
200 g de pește la grătar sau la cuptor, fără ulei + 200g de legume (nu cartofi!) la grătar sau la cuptor sau la abur, fără ulei SAU + 125 g orez sălbatic
SAU
300 ml ciorbă/supă (să nu aiba cartofi și nu rădăuțeana) + 50g de crutoane
G2 ZERO (deoarece mai mâncăm ciocolatele îndulcite cu extract din stevie)
Citește și: Fiica lui Ogică a pus 25 de kilograme în timpul sarcinii. Cum arată la șase săptămâni după ce a născut
FOTO: Cristina Șișcanu Instagram
CINĂ
Variante:
Salată asortată cu 200 g de brânză light sau carne (fiartă sau grătar) sau pește (grătar sau la cuptor) bucățele +10-12 măsline + 125 g legume asortate
SAU
200 g de mămăligă + 125 g de brânză (nu grasă, de ex. telemea light)
SAU
135 g penne integrale + brânză rasă light (telemea sau mozarella) (varianta mea preferată)
Se bea: cafea cu lapte 1.5% grăsime, ceai de soc, ceai verde (fără zahăr) și apă.
Ce dietă a ținut Adelina Pestrițu