Cu câinii la coafor. Cum transformă un brazilian patrupedele în adevărate „fiare” cochete


Gabriel Feitosa este un artist brazilian stabilit în San Diego care răsfață la maximum câinii de companie. Le tunde blana și le-o vopsește, iar la final un pudel capătă alură de leu, iar un pitbull devine la fel de „fioros” precum un leopard.


Gabriel Feitosa iubește mult câinii, în compania cărora și-a petrecut copilăria. La vârsta de 12 ani a învățat că și îndrăgitele patrupede au nevoie de baie și tunsori. În São Paulo, orașul în care s-a născut, a intrat prima dată într-un salon de îngrijit patrupde, când a dus câinele surorii sale la tuns și spălat.

Atunci și-a dat seama că asta vrea să facă în viață, așa că a urmat cursuri de specializare imediat după ce a absolvit liceul.

La scurt timp după ce a împlinit 23 de ani s-a mutat în SUA, unde are propria afacere înfloritoare. Gabriel este hairstylist pentru câini full-time, iar ce iese din mâinile sale este operă de artă. Câinii care ajung la el nu se bucură doar de tunsoare, ci și de o blană vopsită și o schimbare radicală de look.

Una dintre cele mai reușite lucrări ale sale este transformarea lui Shawn, un Pomeranian drăgălaș, în urs panda. Sursa foto: @gabrielfeitosagrooming

foto

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

A transformat un pudel în Regele junglei

Altă schimbare radicală de look a reușit cu o cățea din rasa Pudel, care a devenit un leu în toată regula. Un alt cățel, din rasa Bernedoodle, a ajuns să semene cu o girafă după ce blana i-a fost tunsă și vopsită.

 

Hairstylistul a făcut chiar și un clasament al celor mai reușite transformări ale sale, care include transformarea unui câine din rasa Coton de Tulear în vulpe și schimbarea la blană a unui pitbull de 11 ani într-un leopard. Vezi VIDEO mai jos!

 

Afacerea lui Gabriel Feitosa crește de la un an la altul, anul trecut el având o cifră de afaceri de 1,2 milioane de dolari. Proprietarii de câini plătesc între 500 și 1.200 de dolari pentru serviciile sale, iar la final toată lumea e fericită. Mai ales câinii.

Gabriel Feitosa are o comunitate de peste 2 milioane de fani pe TikTok și 495.000 de urmăritori pe Instagram.

Fotografii: @gabrielfeitosagrooming/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:

  • Cu câinii la coafor. Cum transformă un brazilian patrupedele în adevărate „fiare” cochete

related posts

Modifică setările cookies