Cu o carieră record în modelling și o mulțime de premii la concursuri de Miss, Gianina este probabil cea mai frumoasă asistentă din țară


Are 40 de ani, a fost manechin de la 14 ani până la 39 de ani, este cel mai cunoscut model din Argeș - cu un adevărat record de longevitate în lumea modelling-ului, dar are specializare și de asistent generalist pediatru. 


Gianina a declarat pentru Adevărul:
 
"Am practicat cu drag, meseria de asistent medical timp de doi ani la o grădiniţă de la Valea Ursului-Bascov, însă din păcate grădiniţa s-a închis, lucru ce m-a afectat mult, deoarece eram foarte ataşată de copii şi ei de mine. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, să fiu pe lângă ei, să-i îngrijesc. Empatia dusă la extrem m-a făcut să aleg această meserie de asistent medical. Pentru mine este o bucurie să empatizez cu oamenii, în special cu copiii. Probabil că şi sufletul meu a rămas la fel de copilăros.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beachbulgaria #heaven

O postare distribuită de Gianina Petrescu_official (@gianina_petrescu_) pe

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS PUTEȚI VEDEA MAI MULTE FOTOGRAFII CU GIANINA PETRESCU

Pe lângă anii petrecuți ca asistentă la grădiniță. Gianina a mai lucrat ca asistent medical la un club de fotbal din comuna argeşeană Bascov, dar și pentru un concurs internaţional de tenis de la Piteşti, unde au participat jucători din 15 ţări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#relaxsea

O postare distribuită de Gianina Petrescu_official (@gianina_petrescu_) pe

 
Pasiunea ei principală a rămas însă ani de zile modelling-ul, iar printre premiile la concursuri de Miss primite se numără:
 
Miss Italia nel Mondo—locul 2, 2002- unul dintre cele mai importante concursuri de Miss din lume

Miss Insieme

Miss Party Open Here – când potrivit, Adevărul, mii de oameni au aplaudat-o minute în şir, acesta fiind şi criteriul de alegere  pentru primul loc.

 
Potrivit Adevărul, a partcipat în numeroase reclame, ultima fiind în 2019, este prezentatoarea Festivalului Internaţional de Modă Culorile Toamnei, organizat anual la PItești, a pozat pentru o mulțime de reviste și are o colecție de diplome din domeniu.
 
În plus, pe lângă meseria de asistentă, a mai lucrat, timp de 10 ani, și ca director de turism intern în cadrul uneia dintre cele mai importante agenţii de turism din Piteşti.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:

FOTO: GIANINA PETRESCU INSTAGRAM

  • Cu o carieră record în modelling și o mulțime de premii la concursuri de Miss, Gianina este probabil cea mai frumoasă asistentă din țară

related posts

Modifică setările cookies