Cum ne pregătim pielea pentru vară cu acid hialuronic 


Pe cât este de așteptată, pe atât de multe probleme aduce cu ea vara. Printre ele se numără nevoia crescută de hidratare a pielii și estomparea ridurilor fine.


Dr. Amalia Anghel, medic specialist dermatovenerologie, propune o soluție eficientă pentru toate acestea. Este vorba de celebrul Juvederm Volite, un acid hialuronic de hidratare pe termen lung. O singura procedură corectează ridurile fine, hidratează pielea în profunzime, păstrându-i elasticitatea naturală timp de 9 luni. 

Acest produs a fost special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, conferindu-i elasticitate și catifelare. Produsul este destinat pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii de pe față, gât, decolteu și mâini”, spune dr. Anghel.


Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are efectul unui lifing. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efectul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Pe lângă hidratare, umplerea ridurilor fine prin difuzarea substanței este esențială. Astfel, se obține acel efect, care îi va face pe ceilalți să spună: “Arăți mai tânără. Sigur ți-ai făcut ceva…”. Naturalețea este atributul injectărilor cu Volite.

Procedura nu este dureroasă, efectuându-se cu anestezie locală. Injectarea cu Volite se face cu un ac foarte fin, dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor.

În plus, conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării, deoarece produce o anesteziere instantă a zonei.

Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse de hidratare a pielii, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii”, spune Amalia Anghel.
 

related posts

Modifică setările cookies