Cum reacționează Eva Mendes când i se reproșează că posteză rar pe Instagram


Când ești celebru nu-ți mai aparții, iar viața ta privată, ei bine, nu mai e așa de privată. Eva Mendes (46 de ani) a fost nevoită să explice fanilor ei de ce postează atât de rar pe rețelele sociale.


Eva Mendes a avut o reacție promptă după ce un admirator a sugerat că a luat o pauză de la Instagram fiindcă îi e rușine să-și expună fața în public. Internautul este convins că actrița de 46 de ani a recurs la operații estetice și nu este deloc mulțumită de rezultatul lor.

Actrița a stârnit această suspiciune după ce a postat o fotografie alb-negru, în care apare alături de o prietenă care își serba ziua de naștere.

De ce postezi atât de rar pe Insta?”, a întrebat un admirator.

Și-a făcut niște lucrări și nu cred că e mulțumită cu ele. Era mai frumoasă fără ele”, a comentat, acid, altul.

Eva Mendes a intervenit rapid și a risipit misterul:

Nu știu de ce îți răspund, dar iată... Postez mai rar fiindcă vreau să fiu prezentă pentru familia mea. Copiii mei au nevoie de mine, iar postările necesită prea mult timp. În ceea ce privește lucrările făcute, o să fac asta oricând îmi place. Dar nu, nu acesta este motivul. Motivul este că nu pot jongla familia și social media. Așa că, șoc mare, eu aleg familia”, a scris actrița.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Nu e prima dată când Eva Mendes se confruntă cu presiunea exercitată de fanii ei. La începutul acestui an a fost nevoită să dea o replică celor care sunt de părere că actrița a început să îmbătrânească.   

Eva Mendes e căsătorită cu Ryan Gosling din anul 2011. Împreună au două fetițe, una de 6 ani și alta de 4 ani.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Alexandra Dinu vorbește despre experiența în calitate de jurat la Românii au talent

  • Cum reacționează Eva Mendes când i se reproșează că posteză rar pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies