Cum să își îngrijești pielea uscată și părul degradat. Ingredientul care face minuni


Uleiul de macadamia, obtinut din fructele arborelui omonim originar din Australia, este recomandat pentru folosirea zilnica in ingrijirea pielii, dar si in tratamente pentru parul uscat.
 


Ulei de macadamia este unul dintre uleiurile de plante rare, care contin cantitati mari de acid palmitoleic, care se aseamana sebumului (grasimea produsa in mod natural de pielea omului, pentru protectie). Este un emolient excelent si deosebit de bun pentru tenul uscat si matur, dar si hidratant pentru toate tipurile de piele.

Concentratia mare (21%) de acid palmitoleic, dar si cea de acid oleic (58%) ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii - reduce aparitia ridurilor fine, atunci cand este utilizat in masajul facial.

Mai mult decat atat, uleiul de macadamia are un efect revigorant asupra pielii si ajuta la prevenirea bolilor dermatologice. Datorita efectului regenerant, poate fi folosit cu succes la tratarea cicatricelor, a ranilor minore, calmeaza arsurile solare, ofera protectie impotriva actiunii nocive a soarelui si a altor afectiuni ale pielii.

Uleiul de macadamia este potrivit si pentru tratarea parului uscat, vopsit sau permanent, folosit ca masca.

Citeste mai multe pe www.mediafax.ro.
 

  • Cum să își îngrijești pielea uscată și părul degradat. Ingredientul care face minuni

related posts

Modifică setările cookies